Affiliate marketing - τεχνική υποστήριξη

Όποιος δεν ξέρει πως να στήσει τις σωστές διαφημίσεις, στα σωστά σημεία, στη σελίδα του, ας στείλει στο "contact me" (είναι στα δεξιά, στην αρχική σελίδα του blog), την διεύθυνση της ιστοσελίδας του, για να δω που χωράει βελτίωση. Το ίδιο ισχύει και γι' αυτούς που δεν έχουν καθόλου και σκέφτονται αν θα βάλουν ή όχι. Πολλοί νομίζουν ότι εμπορευματοποιείται μια σελίδα που έχει διαφημίσεις. Εγώ πιστεύω ότι μια διαφήμιση στο σωστό σημείο δίνει κύρος στη σελίδα και την στολίζει.





Δυστυχώς καμιά από τις δύο ιδιωτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στο χώρο του affiliate μάρκετινγκ, δεν παρέχει και τεχνική βοήθεια, οπότε είναι δύσκολο για τους περισσότερους να προωθήσουν σωστά τις καμπάνιες. Μόνο όσοι έχουν συνεργαστεί με ξένη εταιρία έχουν αποκτήσει τεχνογνωσία.
Όσοι λοιπόν, συνεργάζεστε με κάποια από αυτές τις 2 εταιρίες ( μέσω εμένα) και θέλετε να βελτιώσετε την αποδοτικότητα των διαφημίσεων και κατ΄ επέκταση την επισκεψημότητα της σελίδας σας, επικοινωνήστε μαζί μου (είναι στα δεξιά, στην αρχική σελίδα του blog) και αφήστε τον κωδικό (που έχετε στην εταιρία) και την διεύθυνση της σελίδας σας.
Σας παρακαλώ, όσοι δεν συνεργάζεστε με κάποια εταιρία μέσω εμένα, μην με βομβαρδίζεται με e-mail, εκτός αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε τώρα. 





1 σχόλιο :

  1. Συγχέεις φίλε μου τις έννοιες "απορία" και "τεχνική υποστήριξη". Πάντα απαντάω σε όλες τις απορίες είτε σε σχόλιο, είτε σε μέιλ. Αλλά εδώ μιλάω για κάτι πολύ πιο περίπλοκο (στήσιμο σελίδας, προώθηση της, στοχευμένη διαφήμιση μέσα από ανάλυση της ηλικιακής σύνθεσης των επισκεπτών και πολλά άλλα που δεν έχω σκοπό να τα μοιραστώ με κάποιον που σκοτώνει την ώρα του στο δίκτυο). Γιατί αυτός που πραγματικά ενδιαφέρεται να κάτι το κάτι παραπάνω, θα επικοινωνήσει μαζί μου με τον τρόπο που αναφέρω, γιατί αυτός είναι ο σωστός. Και το θεωρώ πολύ τίμιο να το ξεκαθαρίσω εκ των προτέρων. Και το θεωρώ πολύ πιο τίμιο από αυτό που κάνεις εσύ τώρα. Να αφήνεις σαν σχόλιο κάτι που απευθύνεται μόνο σε μένα (ενώ θα μπορούσες να στείλεις μέιλ), για να υπογράψεις το σχόλιο σου με το όνομα της εταιρίας σου και το λινκ σου. Θα το αφήσω μια εβδομάδα το σχόλιο σου για να μην πάει τζάμπα ο κόπος σου και μετά θα το διαγράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή