Λεφτά από το ίντερνετ (3) - συμπληρωματικό εισόδημα

Συμπληρωματικό εισόδημα: Λεφτά από το ίντερνετ με τη μορφή συμπληρωματικού εισοδήματος, μπορείτε να βγάλετε όλοι. Συμπλήρωμα, δεν είναι μόνο τα εκατοντάδες ευρώ, αλλά και τα 50 και τα 100. Από κει θα ξεκινήσετε και αν είστε καλοί , τότε βάζετε στόχο και τα παραπάνω. Όρεξη για δουλειά, χρόνος και υπομονή. Τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας. Αν υπάρχουν γνώσεις πληροφορικής ακόμα καλύτερα. Αλλά και ένα μπλογκ αρκεί για να σας σπρώξει μπροστά. Το μάρκετινγκ συνεργασίας είναι ένας χώρος για να δραστηριοποιηθείτε. Το freelance είναι ένας άλλος. Τα ptc sites επίσης μπορούν να σας δώσουν καλό εισόδημα. Αν ψαχτείτε στο δίκτυο θα βρείτε αμέτρητες επιλογές. Ανάλογα με τα προσόντα που διαθέτετε (ξένες γλώσσες, εξοικοίωση με forums, πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, γνώσεις μάρκετινγκ κ.λ.π.), επιλέγεται δύο τρεις εταιρίες από τον ίδιο τομέα και προωθείτε προιόντα και υπηρεσίες (για μάρκετινγκ συνεργασίας), αναλαμβάνετε εργασίες (για freelance) ή διαχειρίζεστε refferals (για ptc sites). Μπορείτε να συνδυάσετε και διαφορετικούς τομείς, αλλά θα χρειαστείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο σε καθημερινή βάση. Η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη αν δεν θέλετε να περιοριστείτε στην ελληνική επικράτεια. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι το ίδιο με το να απευθύνεσαι σε μια  παγκόσμια αγορά που έχει πάνω από 3.000.000.000 πελάτες.





Με υπομονή και επιμονή θα πετύχετε τους στόχους σας. Σταθερό εισόδημα δεν δημιουργείται ούτε σε μία μέρα, ούτε σε έναν μήνα. Μπορεί να χρειαστούν και χρόνια, αλλά μετά θα σας ακολουθεί μια ζωή. Θα είναι πιο σίγουρο και από "μισθός δημοσίου υπαλλήλου στο ελληνικό κράτος".
Αν δεν τα καταφέρετε, μη χαλιέστε. Δεν θα είστε ούτε ο πρώτος και σίγουρα όχι ο τελευταίος. Δοκιμάστε κάτι άλλο, είπαμε οι επιλογές είναι πολλές. Και σε τελική ανάλυση αν δεν μπορέσετε να δημιουργήσετε εισόδημα, θα σας έχει μείνει η εμπειρία που μπορεί να σας αποβεί χρήσιμη στο μέλλον και θα έχετε βγάλει και ένα χαρτζιλίκι. Το "λεφτά από το ίντερνετ (4) - χαρτζιλίκι" θα σας αφορά, όπως και την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του δικτύου που δοκιμάζουν να βγάλουν χρήματα.

1 σχόλιο :

  1. My Fun LIFE !
    Ταξιδέψτε σε απίθανους προορισμούς, με απίστευτα χαμηλές τιμές!
    Συστήστε τη My Fun LIFE και κερδίστε νόμιμο, σταθερό κι επαναλαμβανόμενο εισόδημα!

    Δείτε το βίντεο ακολουθώντας το παρακάτω link:
    http://www.youtube.com/watch?v=ckfgj8FHUX4

    Για την εγγραφή σας ακολουθήστε τα παρακάτω link:
    http://likinthos.myfunlife.com/join.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή