Ελληνικό ptc site!!!

Το πρώτο ελληνικό ptc site είναι γεγονός. Αν είστε χρήστες κάποιου ptc και βαρεθήκατε να κλικάρετε ξένες διαφημίσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό. Να σας δώσω μερικά στοιχεία:Αυτή τη στιγμή έχει 16 διαφημίσεις για τα στάνταρ μέλη και άλλες 7 για τα premium. Η κάθε διαφήμιση πληρώνει 0.08 € και είναι διάρκειας 50 δευτερολέπτων (που σημαίνει ότι κερδίζετε 0.12€ την ημέρα, πολύ μεγάλο νούμερο σε σχέση με τα άλλα της κατηγορίας του). Από τους refferals κερδίζετε 0.4 για κάθε κλικ τους. Έχει απεριόριστο αριθμό direct refferals. Το κόστος ενοικίασης των refferals είναι 0.50€ ο ένας. Η premium συνδρομή είναι μηνιαία και στοιχίζει 10€. Οι πληρωμές γίνονται μέσω paypal. Cashout 2€.

Όλα μέχρι τώρα είναι από ωραία έως μαγικά. Να δούμε όμως και τα στραβά του. Δεν χρησιμοποιεί κάποιο τυποποιημένο script, αλλά ένα αυτοσχέδιο, με αποτέλεσμα να έχει κάποιες προχειρότητες και να χρειάζεται βελτίωση. Δεν επηρεάζουν βέβαια την λειτουργία του, απλά σου δίνει την εντύπωση ότι κάτι του λείπει.
Συστεγάζεται σε μια αρχική σελίδα, που παρέχει και άλλες υπηρεσίες διαδικτύου από την ίδια εταιρία.
Σε απλά ελληνικά, πάμε με μέτρο. Κλικάρουμε, βλέπουμε πως περπατάει, κάνουμε και καμιά ανάληψη και μετά σκεφτόμαστε να βάλουμε λεφτά από την τσέπη μας.
Κάντε εγγραφή στο πρώτο ελληνικό "Sitebusiness PTC" σήμερα!