Ελληνικό affiliate για blogs με μουσικό περιεχόμενο


Το mpGreek.com είναι πολύ γνωστή ιστοσελίδα που διακινεί μουσική μέσω του δικτύου. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε χιλιάδες τραγούδια. Αυτό που θα μας απασχολήσει εδώ, είναι το affiliate πρόγραμμα που έχει. Για σελίδες που έχουν μουσικό περιεχόμενο είναι ιδανικό. Το κείμενο που ακολουθεί είναι με copy-paste από τη σελίδα τους, στην ενότητα '"δίκτυο συνεργατών": 

Πως δουλεύει το Πρόγραμμα Συνεργατών;





Οι Συνεργάτες προωθούν χρήστες στο site μας mpGreek.com μέσω ειδικά διαμορφωμένων links τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα να υπολογίζουμε της πωλήσεις τους.
Ως συνεργάτης κερδίζετε το 8% των πωλήσεων και $0.20 για κάθε ολοκληρωμένη εγγραφή χρήστη. Συνεχίζεται να κάνετε λεφτά από τα referrals σας για όσο καιρό ο χρήστης διατηρεί λογαριασμό μαζί μας. Οι πληρωμές αποστέλλονται στους συνεργάτες μας σε ανά τρίμηνο. Η συμμετοχή γίνεται μέσω μιας εύκολης διαδικασίας και είναι Δωρεάν. Όταν ενταχθείτε στην ομάδα συνεργατών και εφόσον η εταιρεία μας εγκρίνει το site σας θα έχετε πρόσβαση στο Affiliate Central, μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα όπου θα μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για τις επιδόσεις της συνεργασίας μας. Η Διαδικασία συμμετοχής είναι Απλή και Δωρεάν! Σε αυτά να συμπληρώσω εγώ τα πολλά και εντυπωσιακά banner που έχει, αλλά και το cashout που έχει οριστεί στα 100 ευρώ. Κάνετε μια εγγραφή μέλους και μετά πηγαίνετε στην ενότητα "συνεργάτες" και δηλώνετε το site σας. Πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Αν η σελίδα σας είναι μουσικού περιεχομένου, δεν υπάρχει καλύτερα στοχευμένη διαφήμιση από αυτήν. Θα είναι σίγουρα πιο αποδοτική από οποιαδήποτε άλλη διαφήμιση. Καλή επιτυχία σε όσους χρησιμοποιήσουν αυτό το affiliate πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου