Affiliates programs - Forest view - ελληνική εταιρία

Με την Forest view συμπληρώνεται μια πεντάδα affiliate networks που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Φτιάχνουμε μια ομάδα μπάσκετ και πάμε να χτυπήσουμε τους αδερφούς Γιαννακόπουλου και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η forest view δεν είναι ευρέως γνωστή ακόμα, αλλά έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Το ότι το έχει σε αποκλειστικότητα την καμπάνια του "getitnow.gr" λέει πολλά.





Η ForestView, είναι η εταιρεία Performance Marketing του ομίλου Thinkdigital. Ιδρύθηκε το 2010 και έχει παρουσία σε ολόκληρη τη Ν.Α. Ευρώπη.
*ROI Αντίληψη : Ομάδα με μεγάλη εμπειρία, προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα, η οποία βλέπει το δάσος και όχι μόνο το δέντρο
*Μοναδική Κάλυψη: Η Κάλυψή μας ξεπερνά το 90% του διαδικτυακού πληθυσμού
*Service Excellence: Πλήρης διαχείριση της υπηρεσίας, από τον αρχικό προγραμματισμό και τη διαχείριση της καμπάνιας μέχρι την οικονομική διαχείριση
*Τεχνική Αξιοπιστία: Εξαιρετική βελτιστοποίηση, τεχνολογία παρακολούθησης και αναφοράς που εγγυάται αξιοπιστία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Η Forestview παρέχει πρόσβαση στα πιο κερδοφόρα Affiliate προγράμματα της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της προσελκύουν μερικούς από τους πιο γνωστούς και αναγνωρισμένους Διαφημιζόμενους .
Η ένταξη των Affiliates στο δίκτυό, βασίζεται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Για να εγκριθεί η ένταξή τους στο δίκτυό, θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια ποιότητας, περιεχομένου και επισκεψιμότητάς. Τα αντίστοιχα κριτήρια για την ένταξη στα προγράμματα των Διαφημιζόμενων είναι εξίσου αυστηρά.
Με την ένταξή σας στο δίκτυο, έχετε τα εξής οφέλη: 
*Πρόσβαση σε κορυφαία και υψηλής ποιότητας προγράμματα, καθώς και πρόσβαση σε niche και ταχύτατα αναπτυσσόμενες μάρκες σε όλους τους τομείς
*Επωφελείς προμήθειες για όλα τα προγράμματα, με πρόσθετες αμοιβές και μπόνους για τους κορυφαίους Affiliates
*Έγκαιρες και εύκολες πληρωμές - Εργαζόμαστε μαζί σας για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο πληρωμής 
*Απλή, εύκολη και φιλική προς το χρήστη επιφάνεια εργασίας η οποία προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την πρόοδο των προγραμμάτων σας
*Εξειδικευμένη ομάδα διαχείρισης πελατών με πολυετή εμπειρία σε συμβουλευτικά προγράμματα
*Συνεχής επικοινωνία και υποστήριξη - συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων ενημερώσεων, το λανσάρισμα νέων προγραμμάτων, προωθητικές ενέργειες και εκδηλώσεις.
Πληρώνεστε κάθε μήνα, αρκεί να πιάσετε το όριο των 50 ευρώ. 

www.forestview.gr

1 σχόλιο :

  1. Πολύ ωραία έχω και εγώ ένα μπλογκ θα γραφτώ. Είδα λίγο το site μια χαρά φαίνεται, αν και δεν ξέρω πολλά από το affiliate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή