Έρευνες αγοράς - eMRB

Είναι το online πάνελ της γνωστής μας, από τις πολιτικές δημοσκοπήσεις MRB. Σας παραθέτω το εισαγωγικό της κείμενο, από την σελίδα υποδοχής της eMRB.






**** Από το 1969 μέχρι σήμερα η MRB Hellas A.E. έχει συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη της Έρευνας Αγοράς στην Ελλάδα κατέχοντας πάντα μία από τις ηγετικές θέσεις στον κλάδο. Tην τελευταία τετραετία ηγείται του κλάδου τόσο σε επίπεδο Μεγέθους (Κύκλος Εργασιών - Στελέχη) όσο και στην επένδυση σε επίπεδο Γνώσης και Καινοτομίας, προσεγγίζοντας την Ελληνική Κοινωνία και την Αγορά με έναν ιδιαίτερα διεισδυτικό τρόπο, προσφέροντας εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές λύσεις που συμβάλουν στην δημιουργία επιτυχημένων Προϊόντων και Υπηρεσιών.

Η εμπειρία μας εκτείνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Εφαρμόζουμε πάντα καινοτόμες μεθόδους και μας αρέσει να πρωτοπορούμε, στηριζόμενοι στην γνώση που έχουμε αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια. Σεβόμαστε τους πελάτες μας, τους ερωτώμενους, τους ανθρώπους που αποτελούν το δυναμικό της MRB Hellas A.E. αλλά και τους κανόνες δεοντολογίας που διέπουν την έρευνα αγοράς.

Η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρους επιστήμονες/σύμβουλους, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση σχετικά με όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία γύρω μας.

Μας ενδιαφέρει να μας μιλήσετε για τον τρόπο που ζείτε, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητα σας και για τα θέματα που σας απασχολούν.

Μας ενδιαφέρει να μας πείτε για το τι και πως αγοράζετε, για το που σας αρέσει να διασκεδάζετε ή να πηγαίνετε διακοπές, για τα αγαπημένα σας web-sites , έντυπα, προγράμματα στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, για τις αγαπημένες σας διαφημίσεις. 

Σήμερα τα βήματα της κοινωνίας και της τεχνολογίας συναντιούνται στο διαδίκτυο και δημιουργούν νέους και πιο δημιουργικούς τρόπους επικοινωνίας μεταξύ μας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναπτύξαμε την ερευνητική υπηρεσία eMRB, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε τις έρευνας μας με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, δηλαδή μέσω του διαδικτύου. Οι ηλεκτρονικές (online) έρευνες της MRB Hellas Α.Ε. μέσω της υπηρεσίας eMRB καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων. Οι συμμετέχοντες στις online έρευνες μας είναι μέλη του Πάνελ της MRB Hellas Α.Ε.

Εσείς είστε η κινητήρια Δύναμη. Χωρίς Εσάς δεν υπάρχουν απόψεις και προτιμήσεις. Για αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ και να σας ακούσουμε μέσα από το Πάνελ μας.





Όπως θα καταλάβατε, μετρητά δεν υπάρχουν ούτε εδώ, μόνο δωροεπιταγές από γνωστά καταστήματα. Κάθε έρευνα δεν δίνει τους ίδιους πόντους. Ανάλογα με τον χρόνο που απαιτείται οι πόντοι διαφέρουν. Για παράδειγμα ένα ερωτηματολόγιο 10 λεπτών μπορεί να σας δώσει 30 πόντους, ενώ ένα ερωτηματολόγιο 20 λεπτών μπορεί να σας δώσει 50 ή και παραπάνω. Επίσης, επιπλέον των πόντων, θα κληρώνονται και συγκεκριμένα δώρα σε κάθε έρευνα. Τους πόντους σας θα μπορείτε πάντα να τους ελέγχετε μέσα από τον προσωπικό σας λογαριασμό. Για την εξαργύρωση τους απαιτείται να έχετε συμπληρώσει ένα μίνιμουμ αριθμό πόντων. Μόλις συμπληρώσετε τους πρώτους 150 πόντους θα λάβετε ενημερωτικό γραπτό μήνυμα, στο οποίο θα σας αναφέρονται τα καταστήματα στα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το αντίτιμο των πόντων σας. Όσο συμπληρώνετε περισσότερους πόντους τόσο απελευθερώνετε και περισσότερα καταστήματα στα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου