Paid To Click Ads - Paid2YouTube

Εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει μια πολύ σημαντική αλλαγή στο site αυτό. Πολύ θετική για τους χρήστες και τα κέρδη τους. Το αρνητικό ήταν ότι είχε πολύ λίγες διαφημίσεις στα "Surf Videos, Comment, Subscribe, και Ratings" που πληρώνουν καλά και καμιά διακοσαριά cheep ads που πληρώνουν $0.001. Για να δεις όλες τις cheeps ads, έπρεπε να βγάλεις τα μάτια σου έως ότου μαζέψεις τα $0.20. Αυτό άλλαξε τώρα.





Έχει προστεθεί ένας auto viewer που σου επιτρέπει να βλέπεις τις διαφημίσεις, χωρίς να τις βλέπεις πραγματικά. Κάνοντας κλικ στον πλαίσιο "auto viewer" ξεκινάει η πρώτη διαφήμιση και μόλις τελειώσει ο χρόνος, αυτόματα περνάει στην επόμενη και ούτω καθεξής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παίζουν οι διαφημίσεις χωρίς να είστε καν μπροστά στην οθόνη. Μόλις παίξει η διαφήμιση, σου ανοίγει αυτόματα ένα άλλο παράθυρο που σε στέλνει στην σελίδα του youtube. Και αυτό γίνετε σε κάθε διαφήμιση. Για να μην γεμίσετε αμέτρητα παράθυρα και αναγκαστείτε να είστε μπροστά στην οθόνη για να τα κλείνετε, θα πάτε στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης και θα τσεκάρετε εκεί που λέει για pop-up, ή αναδυόμενα παράθυρα, την επιλογή να μην ανοίγουν αυτόματα. Για παράδειγμα, στο google chrome που χρησιμοποιώ εγώ, πηγαίνετε "ρυθμίσεις - επιλογές - σύνθετες επιλογές - ρυθμίσεις περιεχομένου - αναδυόμενα παράθυρα και τσεκάρετε το " Να μην επιτρέπεται σε κανέναν ιστότοπο η εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων".
Η αλλαγή αυτή λοιπόν σε συνδυασμό με μία άλλη αλλαγή που είχε γίνει πριν λίγους μήνες και δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα στους διαθέσιμους ενεργούς refferals (βλέπεις τα στατιστικά τους) ποιους θα νοικιάσεις, φέρνει τον χρήστη σε πλεονεκτικότερη θέση από κάθε άλλο ptc site. Θεωρώ ότι θα πάρει μεγάλη ώθηση το site.
Για περισσότερα διαβάστε και εδώ ή επισκεφτείτε το Paid2YouTube

2 σχόλια :