Το Forum του Mrpayment.blogspot

Σε λίγες μέρες θα μπει σε λειτουργία το forum του Mrpayment.blogspot. Βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας. Ο λόγος της δημιουργίας του, είναι, ότι παρατηρώντας τις επισκέψεις στο blog, είδα ότι υπάρχουν ανάμεσα σας κάποιοι οι οποίοι έχουν τις ίδιες ανησιχίες με μένα, τα ίδια ενδιαφέροντα και τον ίδιο προσανατολίσμο. Αφού έχουμε λοιπόν τόσα κοινά, εύλογα μου δημιουργήθηκε η απορία του γιατί να κρυβόμαστε πίσω από τα email και να κρυφοκοιτάζει ό ένας τον άλλον. Θα μπορούσαμε εύκολα να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις ιδέες μας και να βγούμε όλοι σοφότεροι.
Το forum θα είναι ανοιχτό σε όλο τον κόσμο, κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο για τη διαχείρηση του. Αυτός είναι και ο λόγος που απευθύνομαι σε σας (εννοώ αυτούς που παρακολουθούνε αυτό το blog και όχι τους περαστικούς), για να γίνεται και σεις διαχειριστες του forum. Με αυτόν τον τρόπο και το forum θα λειτουργεί σωστά αλλά και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε μεταξύ μας.
Επειδή το forum θα είναι ένας εξωτερικός σύνδεσμος, θα έχετε την δυνατότηττα να το προσθέσεται και στην δική σας σελίοδα έτσι ώστε να το διαχειρίζεστε από εκεί. Θα χαρώ πολύ να βρω ανταπόκριση. Όσοι ενδιαφέρονται ας επικοινωνήσουν μαζί μου (δεξιά στην μπάρα υπάρχει το "contact me") να το βάλουμε μπρος.