Ελληνικό affiliate για blogs σχετικά με web disign, hosting.....

Η IpDomain είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με OnLine σύστημα κατοχύρωσης και διαχείρισης domain. Το refferal πρόγραμμα που έχει είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον γιατί πληρώνει με το κλικ και όχι με την πώληση. Με copy-paste σας παραθέτω το πρόγραμμα τους και τους κυριότερους όρους χρήσης του προγράμματος.




Το πρόγραμμα συνεργατών μας σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε εύκολα χρήματα αναβαθμίζοντας παράλληλα και το δικό σας δικτυακό χώρο! Προωθείστε τους επισκέπτες σας στο δικτυακό τόπο www.ipdomain.net και αμειφθείτε για αυτό! Η συμφωνία που προτείνουμε είναι απλή και απευθύνεται προς οποιονδήποτε έχει site, ιδιώτες, επιχειρήσεις, συλλόγους κλπ:
- Για κάθε επισκέπτη που μας στέλνετε κερδίζετε 0.07€ (+ΦΠΑ)!
Βασική προϋπόθεση είναι το site να παραπέμπει στο www.ipdomain.net μέσα από τα ειδικά διαφημιστικά banners τα οποία μπορείτε να δείτε στον πίνακα έλεγχου που θα έχετε μετά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα affiliate. Επίσης, το banner θα πρέπει να βρίσκεται σε εμφανές σημείο στην αρχική σελίδα του site σας.

Οι διερχόμενοι επισκέπτες καταγράφονται με τις IP τους. Εμείς, λοιπόν, με έναν απολύτως αξιόπιστο αυτοματοποιημένο τρόπο, μετράμε τα διαφορετικά click και τις πωλήσεις από αυτά και πληρώνουμε την προμήθεια σας! Η πληρωμή σας θα γίνεται ως διαφήμιση και θα έχει τα ανάλογα παραστατικά. Εσείς μπορείτε να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας ανά πάσα στιγμή μέσα από τις ειδικές σελίδες των συνεργατών μας. Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του χρήστη. Ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να έχει συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον τρόπο πληρωμής του όπως αυτά ζητούνται στον λογαριασμό του.
Η πληρωμή πραγματοποιείται όταν το πιστωτικό του χρήστη έχει υπερβεί το όριο που έχει ορίσει ο ίδιος. Σε περίπτωση που έναν μήνα τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί δεν ξεπερνούν το όριο, το ποσό μεταφέρεται στον άλλον μήνα κ.ο.κ. Η κατώτατη κλίμακα στην οποία γίνεται πληρωμή είναι 100 ευρώ. Για την καταβολή του ποσού που έχει συγκεντρωθεί, θα πρέπει να αποσταλεί ενημέρωση προς την .GR IpDomain (στο email info@iphost.gr) όταν το συγκεντρωμένο ποσό έχει ξεπεράσει το κατώτερο όριο πληρωμής, όπως αυτό έχει οριστεί στον λογαριασμό του χρήστη. Κατόπιν της ενημέρωσης, ακολουθεί έλεγχος στα clicks που έχουν καταγραφεί προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθότητα χρήσης του Affiliate. Κατά τον έλεγχο αυτό θα πρέπει:
i) Το website που έχετε δηλώσει στον λογαριασμό Affiliate να είναι ενεργό
ii) Το banner μας να εξακολουθεί να βρίσκεται στο website σας.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω δεν ισχύει, τότε η καταβολή του ποσού δεν είναι δυνατή. Εφόσον επιθυμείτε να διακόψετε είτε τη λειτουργία του website σας είτε το πρόγραμμα Affiliate θα πρέπει να προβείτε στις ενέργειές σας μετά το πέρας του ελέγχου.
Σε περίπτωση που ένας χρήστης επιθυμεί την διαγραφή του λογαριασμού του, ενημερώνει την .GR IpDomain και αυτή προβαίνει στην διαγραφή του λογαριασμού. Εφόσον υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο το οποίο υπερβαίνει την κατώτατη οριζόμενη κλίμακα ανεξαρτήτως της κλίμακας που έχει ορίσει ο χρήστης (πχ ο χρήστης έχει ορίσει κλίμακα 200 ευρώ και το υπόλοιπο που έχει είναι 102 ευρώ με την κατώτατη κλίμακα αυτή τη στιγμή να είναι στα 100 ευρώ) αυτό πιστώνεται κανονικά στον χρήστη, εφόσον δεν συντρέχει κάποιος λόγος μη πίστωσης από τους αναγραφόμενους.
Το affiliate πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου