Πως να κερδίσετε χρήματα από online games - Συμμετοχή σε τουρνουά

Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση, που μας επιτρέπουν να ανταγωνιστούμε ενάντια σε άλλους μέσω του Διαδικτύου, με τον νικητή να λαμβάνει το χρηματικό έπαθλο ώς ανταμοιβή. Προφανώς για να ανταγωνιστεί κανείς σε αυτά τα on-line παιχνίδια μετρητών, θα πρέπει να πληρώσει κάποιο ποσό για την συμμετοχή στο τουρνουά. Τα χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν για να παίξετε το παιχνίδι μεταφέρονται στον νικητή του αγώνα, έτσι επομένως, πληρώνεστε για να είστε καλός στο να παίζετε αυτά τα παιχνίδια.
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά παιχνίδια για να διαλέξετε, απο παιχνίδια όπως το τάβλι, το σκάκι, παιχνίδια με βάση τα χαρτιά (όπως το πόκερ), sooting games, adventure games, παιχνίδια οδήγησης και ότι άλλο βάλει ο νους σας.




Παίζετε τα παιχνίδια απευθείας μέσα απο την ιστοσελίδα, ώστε να μην χρειάζεται να εγκαταστήσετε επιπλέον προγράμματα ή λογισμικό αν και θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας την τελευταία έκδοση Flash ( τα περισσότερα παιχνίδια για να μήν πω όλα, είναι βασισμένα στην τεχνολογία flash και αν δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας πολύ απλά το παιχνίδι δεν θα ανοίγει).
Αυτά τα παιχνίδια στο διαδίκτυο είναι πολύ απλά και εννοείται εθιστικά και μπορείτε να περάσετε εύκολα ώρες μπροστά απο τον υπολογιστή με σκοπό να περάσετε την προσωπική σας βαθμολογία ή να προσπαθήσετε να κερδίσετε κάποιο βραβείο χρημάτων. Προφανώς δεν θα κερδίσετε καθόλου χρήματα άν δεν είστε καλοί στο παιχνίδι, έτσι η πρακτική μπορεί να σας κάνει τέλειους.
Ευτυχώς οι περισσότερες τοποθεσίες τέτοιων παιχνιδιών θα σας αφήσουν να παίξετε δωρεάν για εξάσκηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι θα καταλάβετε - εξοικοιωθήτε πώς παίζετε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έτσι μπορείτε να παίζετε το παιχνίδι δωρεάν για εξάσκηση και να εξαλείψετε την πιθανότητα να χάσετε τα χρήματα που έχετε ποντάρει στο τουρνουά με άλλους παίχτες. Σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες και τους κανόνες του παιχνιδιού, ώστε να καταλάβετε τα διάφορα δώρα/μυστικά που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Ένας τέτοιος διαδικτυακός τόπος είναι ο Gametwist, είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός τόπος στην Ευρώπη και υπάρχουν τουρνουά για όλα τα γούστα. Έχει ελληνική πλατφόρμα και η εγγραφή είναι δωρεάν.
Αν θέλετε να έχετε επιτυχία, διαλέξτε ένα μόνο παιχνίδι, στο οποίο να μην παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη και εξασκηθείτε καλά, πριν πάρετε μέρος σε τουρνουά. Αν το κάνετε με πολλά διαφορετικά παιχνίδια είναι σίγουρο ότι θα αποτύχετε σε όλα.
Την άλλη φορά θα δούμε πως να κερδίσετε χρήματα από online games, ως δοκιμαστές παιχνιδιών, μεγάλων εταιριών στο χώρο του online gaming.

5 σχόλια :