Free software - content checker

Όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο, το συγκεκριμένο free software ελέγχει το περιεχόμενο των άρθρων σας, με σκοπό την βελτίωση τους.
Οι μηχανές αναζήτησης δυσφορούν όταν συναντούν τα ίδια άρθρα σε διαφορετικά sites και έχουν την τάση να υποβαθμίζουν σελίδες που έχουν αντιγραφές. Αυτό γίνεται για να μην εμφανίζονται σε μία σελίδα αναζήτησης, άρθρα με το ίδιο περιεχόμενο. Είναι δύσκολο να γράφει κάποιος, συνεχώς μοναδικά άρθρα, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί και κάποιος άλλος να έχει γράψει και όχι αντιγράψει το ίδιο περίπου άρθρο. Μπορεί επίσης να υπάρχουν στην σελίδα σας, δύο δικά σας άρθρα που να είναι σχεδόν ίδια.




Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λοιπόν, σας βοηθάει να βελτιώσετε την διάρθρωση των άρθρων σας, με στόχο την βελτίωση του seo σας. Σαρώνει δύο άρθρα, βάζοντας τα σε δύο στήλες, και χρωματίζει τις όμοιες περιοχές, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε μικροδιορθώσεις, και να βελτιώσετε το στήσιμο του άρθρου. Χρωματίζει επίσης σε ένα άρθρο και την συχνότητα των λέξεων κλειδιών, ώστε να αποφύγετε την υπερβολική επανάληψη τους. Ίσως η πιο σημαντική βοήθεια που μπορεί να δώσει, είναι η δυνατότητα να πάρετε ένα άρθρο από άλλο site και πάνω σε αυτό, με διορθώσεις να φτιάξετε ένα καινούριο, δικό σας, μοναδικό άρθρο.
Αν λοιπόν το μυαλό σας έχει στερέψει και έχετε μπει στην διαδικασία της αντιγραφής και κλοπής άρθρων, τουλάχιστον ξεγελάστε λίγο τις μηχανές αναζήτησης με το "content checker". Θα το βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου