Πως να κερδίσετε χρήματα από online games - ως δοκιμαστές παιχνιδιών

Με τα παιχνίδια στον υπολογιστή να έχουν γίνει μεγαλύτερη βιομηχανία απο τις ταινίες τώρα υπάρχει όλο και περισσότερη εργασία για τους δοκιμαστές παιχνιδιών στον υπολογιστή και όχι μόνο. Δοκιμαστές μπορεί να απαιτούνται για την δοκιμή νέων επιπέδων των νέων παιχνιδιών, να κάνουν εξετάσεις ψυχολογίας για τα παιχνίδια γρίφων ή και ακόμα να ανακαλύψουν τυχόν σφάλματα/λάθη που μπορούν να δημιουργηθούν ενώ παίζετε. Για να γίνετε δοκιμαστής, κάνετε αίτηση στην εταιρία και περιμένετε την έγκριση της. Τέτοιες εταιρίες είναι οι: Big Fish Games, Nintendo, Insomniac Games, Vivendi, Blizzard, 2K Sports και καμιά πενηνταριά ακόμη.
Αν επισκεφτείτε τις σελίδες τους και συμπληρώσετε αιτήσεις για να γίνετε δοκιμαστές παιχνιδιών, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φάτε τα μούτρα σας. Δεν θα σας προτιμήσουν. Ο λόγος είναι ότι έχουν δημιουργηθεί ενδιάμεσοι σύνδεσμοι, οι οποίοι αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν τους υποψήφιους δοκιμαστές ώστε να γίνουν καλοί στην δουλειά τους. Οπότε αν θέλετε να έχετε επιτυχία, καλό θα είναι να πάτε μέσω αυτών. Με το αζημείωτο βέβαια. Δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους, για να βγάλουν χρήματα το κάνουν.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Η βιομηχανία των videogames έχει κατακόρυφη άνοδο τα τελευταία χρόνια, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και στο μέλλον. Οι εταιρίες αυτές ψάχνουν για ανθρώπους που θα παίξουν και θα τεστάρουν τα καινούρια παιχνίδια. Όσο πιο βελτιωμένες και περίπλοκες είναι οι εκδόσεις των παιχνιδιών τόσο περισσότεροι άνθρωποι χρειάζεται να τα δοκιμάσουν. Πληρώνουν τους δοκιμαστές ανάλογα με το έργο που παράγουν και είναι ανάμεσα στο $20 με $90 δολάρια την ώρα εργασίας. Σε αυτό το σημείο εμπλέκονται οι ενδιάμεσοι, οι οποίοι είναι έμπειροι στην δουλειά, έχουν δοκιμάσει παιχνίδια με τις ώρες και έχουν όλη την εμπειρία να βοηθήσουν τους καινούριους. Από την σωστή συμπλήρωση της αίτησης ώστε να σας επιλέξουν έως και τις τεχνικές που χρειάζονται για να γίνεται πολύ αποδοτικοί στην δουλειά.
Το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσετε εσείς για να συμμετέχετε σε κάποιο τέτοιο πρόγραμμα είναι 40 με 50 δολάρια. Δεν είναι πολλά χρήματα αν σκοπεύεις να κάνεις ένα ξεκίνημα στην ζωή σου. Παρακάτω ακολουθούν δύο τέτοια προγράμματα που μπορείτε να τα αγοράσετε και να ξεκινήσετε. Πιθανότατα να υπάρχουν κι άλλα, αλλά δεν το βρήκα απαραίτητο να το ψάξω περισσότερο. Νομίζω ότι αυτά αρκούν.
Become a game taster
Video game taster