Πως το Podcast μπορεί να αλλάξει την Online επιχείρηση σας

Ένα από τα ιδιαίτερα διαδραστικά μέσα που μπορεί να έχουν μεγάλη επιρροή στην online επιχείρησή σας, είναι το podcasting. Τα podcasts είναι αρχεία ήχου που μπορείτε να ανεβάσετε σε τοποθεσίες podcasting, ώστε οι ακροατές που δεν τους αρέσει διαβάζουν τα νέα σας, μπορούν να ακούσουν για τις τελευταίες εκδηλώσεις στην σελίδα σας. Είναι ακριβώς σαν να έχεις το δικο σου talk show στο διαδύκτιο. Μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη βελτίωση και προώθηση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Κάποιοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβεί αυτό, είναι οι εξής:





Broadcast την σελίδα σας
Το podcasting είναι παρόμοια με τo broadcasting, για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκτός από το περιεχόμενο του Ιστού. Έπίσης, επεκτείνεστε σε μη αναγνώστες, που προτιμούν να ακούσουν ηχητικά αρχεία και προγράμματα, και εξακολουθουν να ενημερώνονται σχετικά με το site σας. Μπορείτε επίσης να τους ενημερώσετε για κάποια από τα προιόντα, που βρίσκονται στο site σας, για να τσεκάρουν.

Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί
Στο podcast, δεν μιλάτε μόνο για το site σας αυτό καθαυτό, έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε για διάφορα θέματα, τα οποία μπορεί να αφορούν το κοινό σας. Σε αυτές τις συζητήσεις που θα κάνετε, στη συνέχεια θα βρείτε την ευκαιρία να συνδέσετε τη σημασία της σελίδας σας, με το θέμα που είναι σημείο αναφοράς στην συζήτηση και να προτρέψετε σε αυτήν για περισσότερες πληροφορίες. Εξαιτίας αυτού, οι ακροατές σας μπορεί να δελεαστούν και να δουν το περιεχόμενο του site σας και το τι προσφέρει αυτό.

Το κοινό μπορεί να συντονιστεί Anytime
Από τη στιγμή που το κοινό σας αγγιστρωθεί με το podcast σας, μπορεί να συντονιστεί για να ακούσει την εκπομπή σας, ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθεση με το κανονικό ραδιόφωνο, μπορεί να παίξει οποιαδήποτε στιγμή το περιεχόμενο σας. Μπορεί επίσης να σχολιάσει την εκπομπή σας και να ζητήσει συμβουλές, προτάσεις και άλλες απόψεις. Μέσω αυτής της εκπομπής, το κοινό σας, κάποια στιγμή θα πάει τελίκά για να ελέγξει το site σας από ενφιαφέρον και περιέργια.




Δώστε στους ακροατές σας πάντα κάτι φρέσκο
Οι άνθρωποι στις μέρες μας εύκολα κουράζονται με "αυτό που είναι μέσα" και το "τι κρύβεται πίσω από το άλλο", και ενώ τους παράσχεις κάτι νέο, δεν είναι από μόνο του αρκετό για να επισκεπτούν την ιστοσελίδα σας. Μάλλον, θα πρέπει να προσεγγιστούν εν καιρό. Με το podcast, μπορείτε να πάρεχετε νεότερες ενημερώσεις για την ιστοσελίδα σας χωρίς να τους κουράζετε. Οι ακροατές σας, τότε αμέσως θα ενημερώνονται σχετικά με τα νέα, αλλά δεν θα υποχρεούνται να τα διαβάσουν κιόλας. Κάποια στιγμή δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν και θα επισκεπτούν την σελίδα σας για να ελέγξουν το περιεχόμενο της.

Τα Podcasts δεν απαιτούν πολλή προσπάθεια
Χάρη στην τεχνολογία του σήμερα, είναι πλέον εύκολο να βάλεις podcasts πάνω σε streaming ιστότοπους. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τα ηχητικά σας, μαζί με τα άλλα πρόσφατα mp3 αρχεία, σε ιστοσελίδες όπως το iTunes και eSnips, και από εκεί οι ακροατές σας θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας.Τα Podcasts σας επιτρέπουν να είναι δημιουργικοί, αφού μπορείτε να προσθέσετε μουσική και ήχους στην εκπομπή σας, καθώς και σχόλια από άλλους ακροατές, καθιστώντας την εκπομπή σας, όχι μόνο ένα μέσο προώθησης της ιστοσελίδας σας, αλλά και έναν χώρο κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου