Πως να αυξήσετε την επισκεψιμότητα σας μέσω του δικτύου Tads

δίκτυο διαφημίσεων tabs
Με αφορμή ένα ακόμα e-mail που έλαβα και μου ζητούσε να κάνουμε ανταλλαγή links με σκοπό την βελτίωση του SEO και της επισκεψιμότητας των σελίδων μας, θα δούμε σήμερα το δίκτυο Tads. Το Tads είναι ένα δίκτυο στο οποίο τα μέλη διαφημίζουν την σελίδα τους δωρεάν. Αντί να να ψάχνετε άλλα blogs για να βάλουνε ένα κειμενάκι που να οδηγεί στην σελίδα σας, φτιάχνεται το κειμενάκι όπως θέλετε εσείς και το προβάλετε στις σελίδες των άλλων μελών του δικτύου με την μορφή διαφήμισης. Είναι τζάμπα και η μόνη σας υποχρέωση είναι να προβάλετε και σεις την διαφήμιση κάποιου άλλου μέλους στην σελίδα σας.

Τα websites μέλη του δικτύου για κάθε 100 διαφημίσεις κειμένου που προβάλλουν στις σελίδες τους, κερδίζουν 90 προβολές στα υπόλοιπα μέλη του tads. Επίσης για κάθε κλικ σε διαφήμιση κειμένου tads, που προβάλλουν τα μέλη στην σελίδα τους κερδίζουν επιπλέον 25 προβολές. Η προβολή των διαφημίσεων γίνεται με την τοποθέτησή του κατάλληλου κώδικα στις σελίδες του website / μέλους. Όλες οι διαφημίσεις του tads είναι αποκλειστικά κειμένου και υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων στο περίγραμμα και στα γράμματα.

Για την συμμετοχή ενός website στο δίκτυο tads θα πρέπει να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
- Τα websites θα πρέπει να έχουν περιεχόμενο ( δεν συμμετέχουν σελίδες υπό κατασκευή ).
- Το περιεχόμενο των websites να είναι στα ελληνικά.
- Ο κώδικας του tads να είναι σε εμφανές σημείο ( δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση σε μη εμφανή frames ή σε hidden divs κτλ )
- Το περιεχόμενο να μην είναι παράνομο, ρατσιστικό, υβριστικό κτλ.
- Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε πορνογραφικού περιεχομένου websites ή διακίνησης πειρατικού λογισμικού , ταινιών, μουσικής κτλ.
- Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε websites mlm marketing , banner farms.
- Οι διαφημίσεις κειμένου πρέπει να είναι γραμμένες στα ελληνικά και να ακολουθούν τους παραπάνω κανόνες στη χρήση της γλώσσας.
- Όλα τα τα websites και οι διαφημίσεις ελέγχονται πριν ενεργοποιηθούν.




Κάθε μέλος μπορεί να δημιουργήσει μέχρι τρεις διαφημίσεις κειμένου. Τις διαφημίσεις αυτές μπορεί να τις αλλάζει όσες φορές θέλει . Κάθε φορά που γίνεται μία αλλαγή η διαφήμιση ξανά πέρνα από την διαδικασία έγκρισης. Συνήθως χρειάζεται μέχρι 24 ώρες για να εγκριθεί μια διαφήμιση. Μπορεί να αλλάξει το χρώμα των γραμμάτων , του περιγράμματος και του φόντου της διαφήμισης κειμένου αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλαγή στο μέγεθος της γραμματοσειράς. Αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμα τα εξής μεγέθη: 468x60 px, 728x90 px, 300x250 px, 120x600 px , 160x600 px.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή. Γίνεστε μέλος, παίρνετε το κωδικό, τον βάζετε στην σελίδα σας, φτιάχνετε τις διαφημίσεις σας και τέλος τα παρακάλια στους άλλους bloggers για να σας προσθέσουν στην λίστα τους.


Εδώ θα βρείτε το Tads
.

1 σχόλιο :

  1. I'm amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that's both equally educative and interesting, and let me tell you, you've hit the nail on the head. The problem is something which not enough folks are speaking intelligently about. I'm very happy I stumbled across this during my hunt for something concerning this.
    My site: top celebrity sex tapes

    ΑπάντησηΔιαγραφή