Ο τζάμπας ζει!!!

Τα πράγματα δυσκολεύουν κάθε μέρα που περνάει για την ελληνική κοινωνία. Δυνατότητα για να βγουν περισσότερα χρήματα είναι πάρα πολύ δύσκολο πλέον. Μοιραία το βάρος πέφτει στην εξοικονόμηση χρημάτων. Και επειδή ο τζάμπας ζει, παρακάτω ακολουθούν κάποιες ιστοσελίδες που προσφέρουν προϊόντα δωρεάν. Είναι ένας τρόπος είτε να εξοικονομήσεις χρήματα, είτε να αποκτήσεις κάποια πράγματα που δεν είχες σκοπό να τα αγοράσεις λόγω του κόστους του. 

Το just free stuff είναι ένα από αυτά. Μπορείτε να βρείτε από δείγματα σαμπουάν έως cd, βιβλία, ρούχα, softwares και πάρα πολλά άλλα. Τα free stuffs είναι χωρισμένα σε κατηγορίες για εύκολη πλοήγηση και υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στο καθημερινό newsletter για να λαμβάνετε τις τελευταίες προσφορές που αναρτώνται.





Στο free site είναι ένα ακόμα, στο οποίο δεν θα βρείτε τρόφιμα ή είδη καθημερινής χρήσης, αλλά υπάρχουν υπηρεσίες, εισιτήρια, παιχνίδια, κινητή τηλεφωνία, υπολογιστές, βίντεο και μουσική. Όλα τζάμπα!

Το cool freebie links είναι μια σελίδα που συγκεντρώνει άλλες σελίδες μεμονωμένων προσφορών. Συλλέγει κυρίως προσφορές για δωρεάν δείγματα που κάνουν οι εταιρίες καλλυντικών και τροφίμων. 





Δεν υπάρχει κάποια ελληνική σελίδα που να λειτουργεί ανάλογα, Εδώ έχουμε μόνο αυτές με τα κουπόνια. Στις ΗΠΑ υπάρχουν αμέτρητες τέτοιες σελίδες. Μια εταιρία που πουλάει τσάϊ, δεν στέλνει πια την κοπελίτσα στην γωνία Αριστοτέλους με Τσιμισκή για να μοιράσει τα δωρεάν δείγματα στους περαστικούς. Το κάνει μέσω δικτύου και μέσω αυτών των ιστοσελίδων που αναφέρθηκαν παραπάνω. Και σαν κέρδος έχει την δημιουργία μια τεράστια λίστα με e-mails, όλων όσων πήραν το δείγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου