Πως να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας, σε θαμώνες του blog σας

blogger logo
Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς και όχι να προσποιούμαστε κάποιον άλλον. Έτσι θα αποκτήσουμε επισκέπτες που θα μας εκτιμούν γι' αυτό που είμαστε και όχι γι' αυτό που κάνουμε. Η εκτίμηση αποκτιέται πολύ δύσκολα και χάνεται πολύ εύκολα.
Μην γράφεται στην σελίδα σας με σκοπό το κέρδος. Είναι βασικό συστατικό επιτυχίας, να γράφετε επειδή το θέλετε και όχι επειδή πρέπει. Αν ο μοναδικός σκοπός σας του blog σας είναι το κέρδος, τότε δεν θα κρατήσετε τους αναγνώστες σας.
Γράφεται όσο πιο συχνά μπορείτε. Με αυτόν τον τρόπο κρατάτε το ενδιαφέρον των αναγνωστών σας ζεστό. Αν κάποιος σας επισκέπτεται και βρίσκει τα ίδια και τα ίδια, θα σταματήσει να το κάνει. Σας επισκέπτεται γιατί έχει βρει κάτι που τον ενδιαφέρει. Αν δεν τον καλύπτεται πια εσείς, θα φύγει.

Να χρησιμοποιείτε τις ετικέτες σχετικών αναρτήσεων. Βοηθάτε τους επισκέπτες να επισκεφτούν περισσότερες σελίδες, να διαβάσουν περισσότερα θέματα και να εκτιμήσουν την σελίδα σας.
Να απαντάτε σε όλα τα σχόλια και να βοηθάτε όσους σας το ζητάνε.
Όταν γράφετε ένα άρθρο, καλό είναι να έχετε συνδέσμους προς άλλα άρθρα του blog σας με σχετικό περιεχόμενο, για να τους διευκολύνετε.
Περιορίστε τα ορθογραφικά και συντακτικά σας λάθη. Ένα άρθρο με πολλά λάθη, χτυπάει άσχημα στο μάτι.
Χρησιμοποιήστε RSS για να μπορούν να εγγράφονται οι επισκέπτες. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που γράφετε ένα άρθρο, τους οδηγείτε πίσω στο blog σας.
Ζητήστε την γνώμη των επισκεπτών σας. Φτιάξτε μια δημοσκόπηση, στην οποία θα μπορούν να πουν την άποψη τους για την σχεδίαση του blog, την λειτουργικότητα του και την ποιότητα των άρθρων σας. Ακούστε τους και διορθώστε τα λάθη σας.
Μην αντιγράφετε και αναδημοσιεύετε άρθρα άλλων, γράψτε τα δικά σας. Ουσιώδη και περιεκτικά. Δεν χρειάζονται πολλές σάλτσες και αναμασήματα. Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους. Κανείς δεν θέλει να διαβάζει αράδες χωρίς ουσία.
Και τέλος, προσοχή στις διαφημίσεις. Όχι κατάχρηση και όχι άσχετες διαφημίσεις.
1 σχόλιο :

 1. Make $1,000's Weekly with a Health Internet Business of Your Very Own

  Now get a complete fully-operational "Health eBiz" in a box!

  This amazing site:

  * Closes sales automatically for you!

  * Has a complete electronic sales manager that makes all upsells for you!

  * Collects subscribers and leads automatically!

  * Contains a complete "health e-Mall!"

  * Contains up to 90 additional income streams!

  * Contains several powerful videos!

  Has a "live" spokesmodel that walks out onto your visitors' screens and closes up to 396% MORE sales for you!

  Includes complete professional set-up by Expert Web Development & Programming Team!

  This NEW "Health Biz In a Box" complete and fully-operational website allows you to make all the cash you want from a fully-operational automatic cash-generating web business!

  Read how it works here:

  => best affiliate website

  But rumor has it there may be a ceiling on the number of these Internet "health-biz" sites being given out in order to avoid everyone having one and risking market saturation.

  Join the ranks of these people above and read how it works by going to:

  => best affiliate website

  ΑπάντησηΔιαγραφή