SiteTalk news


Site Talk Νέα
Το SiteTalk εξελίσσετε συνεχώς. Μέσα στις τελευταίες αλλαγές που έγιναν είναι και η αλλαγή του ονόματος. Έγινε πλέον V2.1 (πρέπει να είναι πολύ κακόγουστος αυτός που έκανε την επιλογή!). Από κει και πέρα έχουν προστεθεί groups (ο καθένας μπορεί να κάνει το δικό του και να προσελκύσει άλλους με σχετικά ενδιαφέροντα). Στην ενότητα των Deals πλέον παρέχεται η δυνατότητα αναζήτησης ανά χώρα και στο υπομενού βρίσκεται η πόλη. Επίσης δίνεται πλέον η δυνατότητα αναζήτησης με το username αυτού που ψάχνουμε.




Το sitetalkmall είναι υπό κατασκευή.Αυτό γίνεται για να έχει άλλη μορφή και ενσωμάτωση στην κοινωνική πλατφόρμα. Ακόμα, θα εισαχθούν νέα προϊόντα και νέα αναζήτηση ανα κατηγορία.
Ο ιστότοπος με τα παιχνίδια (7000 τον αριθμό) είναι έτοιμος και απλά περιμένει το πράσινο φως για να βγεί ζωντανά.
Το νέο προϊόν είναι η πλατφόρμα εκπαίδευσης για επενδύσεις σε συνάλλαγμα το οποίο μπορείτε να το δείτε στο www.opn.com ---> OPN Shop.Apiary Trader Development Programme. Πρόκειται για συνεργασία με μια αμερικάνικη εταιρεία.
Τα Adclicks και επισήμως λειτουργούν! Όσοι έχετε το πρόγραμμα, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε μέλη από όλον τον κόσμο στην ομάδα σας! Ανα μέλος που εγγράφεται, θα αφαιρούνται 10 adclicks από τον λογαριασμό σας.

SiteTalk Deals
Πλέον στην κοινότητα υπάρχουν πάνω από 1000 Deals! Αυτή η ιδέα είναι πράγματικά επαναστατική για τον χώρο. Ο καθένας μπορεί να γίνει πιστοποιημένος συνεργάτης και να φέρνει επιχειρήσεις και επαγγελματίες να προσφέρουν τα προϊόντα τους στην κοινότητα.Αλλά το όφελος δεν σταματάει εκεί.Όλα τα μέλη SiteTalk μπορούν να επωφεληθούν από εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες στην πόλη τους!Είναι μια κατάσταση από την οποία κερδίζουν όλοι,καταναλωτές και έμποροι.Τα κοινωνικά μέσα στην υπηρεσία των επιχειρήσεων με πραγματική δράση και όχι μόνο ώς διαφήμιση!

SiteTalk

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου