Πως να βγάλω λεφτά με τα video μου (2)

flixya icon
Σε προηγούμενο άρθρο είχα αναφερθεί στην διαδικασία με την οποία μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τα video σας. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Και επειδή είδα ότι είχε μεγάλη απήχηση σας παραθέτω ακόμη δύο sites που λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο.

FlixYa: Επίσης παίζονται διαφημίσεις adsense πλάϊ στα video. Η διαφορά είναι ότι το ποσοστό που κερδίζεις εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι η ποιότητα της κίνησης, το περιεχόμενο του video, οι λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιείς και ο αριθμός εμφάνισης των video σου. Το ποσοστό κέρδους μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από το 50%. Επίσης μπορείς να κερδίσεις χρήματα συστήνοντας φίλους σου. Το καλό με αυτό το site είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι δικά σου τα video. Μπορείς να ανεβάσεις από όπου θέλεις, αρκεί να μην έχουν copyright.




Blip: Αυτό είναι περισσότερο ένα tv show sharing site. Μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου μίνι tv shows με οποιδήποτε θέμα και να το ανεβάσεις στην σελίδα τους. Αν είσαι ικανός μπορεί να ανακαλυφθείς από μεγάλες εταιρίες. Η Blip θα σε βοηθήσει να προωθήσεις το σόου σου και να προσεγγίσεις υποψήφιους πελάτες. Κερδίζεις το 50% από τα έσοδα που θα δημιουργηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου