Πως να κερδίσετε χρήματα με το Tweeter

Paid to tweet
Η ιδέα του να πληρώνετε κάποιος για να "τιτιβίζεi" δεν είναι καινούργια. Οι περισσότεροι celebrities πληρώνονται για να προωθούν προϊόντα στους θαυμαστές τους. Αυτό όμως το είδος των σύντομων tweets, δίνει την δυνατότητα στον καθένα να βγάλει κάποια χρήματα. Το paid to tweet είναι βασισμένο σε μια πολύ απλή ιδέα. Για να μην ψάχνει ο διαφημιστής άτομα για να κάνουν τα tweets, δημιουργήθηκαν οι μεσολαβητές. Αυτοί έχουν λίστες με άτομα που έχουν την διάθεση να πληρωθούν για να κάνουν tweet διαφημιστικά στους followers τους.
Τα πληρωμένα tweets πληρώνουν διαφορετικά, ανάλογα με το τι θέλει να προωθήσει ο σπόνσορας (προϊόν, υπηρεσία ή μήνυμα). Τον σημαντικότερο όμως ρόλο παίζει ο αριθμός των followers που έχετε. Όσο περισσότερους έχετε, τόσο περισσότερο θα αμοίβεστε για κάθε tweet. Το λιγότερο που μπορεί να πληρωθείτε είναι 0.10$ και το περισσότερο 5$ ανά tweet. Αν θελήσετε να ασχοληθείτε μ' αυτό θα πρέπει πρώτα να χτίσετε σε followers και μετά να εγγραφείτε σε σελίδες σαν κι αυτές που ακολουθούν.




www.sponsoredtweets.com Ίσως η μεγαλύτερη και πιο διάσημη get paid to tweet σελίδα. Έχει ως διαφημιστές την Microsoft και την Volvo και celebrities όπως η Kendra Wilkinson ως twitter.
www.twitpub.com  Είναι η αγορά που έχει δημιουργηθεί για το tweeter. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε πριμοδοτημένα tweets.
www.paidpertweet.com  Αν έχετε πολλούς followers πληρώνει καλύτερα από τις υπόλοιπες.
www.twivert.com  Σε αυτή τη σελίδα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε και refferals και να κερδίζετε χρήματα όχι μόνο από τα δικά σας tweet, αλλά και από τα tweets των refferals σας.

Φυσικά και δεν πρόκειται να βγάλετε πολλά λεφτά αν δεν είστε κάποιος διάσημος με χιλιάδες followers. Δεν είναι ούτε ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε πολλά χρήματα από το Tweeter, αλλά είναι ο πιο εύκολος για έξτρα χρήματα. Απλά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να... get paid to tweet!!!


1 σχόλιο :