3 δωρεάν εφαρμογές για να οργανώσετε τον χρόνο σας

δωρεάν εφαρμογές
Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους και δεν πρέπει να τον ξοδεύουμε άσκοπα. Από την άλλη η συνεχώς αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου για εργασία και διασκέδαση μας αναγκάζει να ψάχνουμε εύχρηστες λύσεις. Ακολουθούν 3 εφαρμογές που βοηθούν πάρα πολύ στην οργάνωση του χρόνου που ξοδεύουμε στο διαδίκτυο. Ειδικά αν χρησιμοποιούμε το ίντερνετ στην δουλειά μας, είναι απαραίτητη η χρήση τους.  

Hootsuite
Το Hootsuite σας δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι μέσα από ένα πολύ εύχρηστο πάνελ, μπορείτε να παρακολουθείτε τους δικούς σας λογαριασμούς, αλλά και των πελατών σας στο facebook, twitter κ.λ.π. Μέσα από τα στατιστικά στοιχεία μπορείτε να παρακολουθείτε την διείσδυση πολλών πελατών σας στα κοινωνικά δίκτυα.




Google calendar
Το Google calendar δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο δημιουργίας ημερολογίων και οργάνωσης της δουλειάς σας. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνεται ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις στο κινητό σας τηλέφωνο, με sms, χωρίς καμιά χρέωση.

Teamviewer
Το Teamviewer είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε κάποιον απομακρυσμένο υπολογιστή ενός πελάτη σας, ή συνεργάτη σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια εργασία από τον χώρο σας, για λογαριασμό άλλου, ενώ αυτός θα μπορεί να παρακολουθεί στην οθόνη του την πρόοδο.


Για επίλογο θα αναφέρω επιγραμματικά το Skype, το Google drive και το Delicious, επίσης ως πολύ καλά εργαλεία. Είναι όμως λίγο-πολύ γνωστή η χρήση τους και δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου