Πως να βγάλω λεφτά... δίνοντας απαντήσεις!

webanswers logo
Το Yahoo Answers είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις για κάτι που θέλετε να μάθετε ή να απαντήσετε σε ερωτήσεις άλλων. Κάτι ανάλογο γίνεται και στο WebAnswers.com, με την διαφορά ότι εδώ μπορείτε να κερδίσετε χρήματα. Το WebAnswers.com είναι ουσιαστικά ένα revenue sharing site (κατανομής εσόδων), όπου τα έσοδα που προκύπτουν από τις διαφημίσεις Google Adsense που εμφανίζονται μαζί με ερωτήσεις και απαντήσεις σας, μοιράζονται. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλεις λεφτά από το ίντερνετ και μπορεί ο καθένας να τον χρησιμοποιήσει για έξτρα εισόδημα.


Πως λειτουργεί




  1. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο AdSense της Google, ανοίγετε έναν (είναι δωρεάν). Περιμένετε μέχρι να εγκριθεί (μπορεί να καθυστερήσει λίγο).
  2. Επισκεφτείτε την σελίδα του WebAnswers.com και κάντε εγγραφή (είναι δωρεάν). Αφού έχετε επιβεβαιώσει τον λογαριασμό σας πηγαίνετε στο πάνελ σας και συνδέστε τον λογαριασμό που ανοίξατε στο AdSense. Έτσι θα μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τις διαφημίσεις που θα προβάλλονται.
  3. Απλά αρχίστε να υποβάλετε ερωτήσεις και απαντήσεις. Καλύτερα να ξεκινήσετε από απαντήσεις, είναι πιο εύκολο και μπορείτε να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Όσο περισσότερο συμμετέχετε, τόσο οι δημοσιεύσεις σας θα εμφανίζονται σε περισσότερες σελίδες.


Το καλό είναι ότι υπάρχει και το πεδίο "best answer" σε κάθε ερώτηση, και αν η απάντηση που έχεις δώσει εσύ είναι καλύτερη και χρησιμότερη από των άλλων, θα έχει πολύ μεγαλύτερη κίνηση. Μην περιμένετε να βγάλετε άμεσα πολλά χρήματα. Μπορείτε όμως σε βάθος χρόνου να δημιουργήσετε ένα σταθερά αυξανόμενο εισόδημα. Και αυτό γιατί οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις σας δεν διαγράφονται ποτέ και όσο περνάει ο καιρός τόσο ανεβαίνουν στην κατάταξη, αν συνεχίσετε να είστε ενεργός χρήστης της σελίδας. Και όσο περισσότερες καταχωρήσεις έχετε τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να αυξήσετε το εισόδημα σας.
Webanswers.com


5 σχόλια :

  1. καλησπέρα ! δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί , δηλαδή πληρώνεσαι για κάθε απάντηση και ερώτηση που υποβάλλεις ή πληρώνεται μόνο ή καλύτερη απάντηση - ερώτηση ? συγνώμη αλλά είμαι άσχετη και μου προκαλεί ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Πληρώνεσαι από τα έσοδα των διαφημίσεων που έχει η εταιρία. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ:
    Έστω ότι εγώ ψάχνω να μάθω τι είναι το χαβιάρι. Η μηχανή αναζήτησης με οδηγεί στην σελίδα που περιλαμβάνει την δική σου απάντηση. Πάνω και κάτω από την απάντηση υπάρχουν διαφημίσεις. Εάν εγώ κάνω κλικ επάνω σε κάποια διαφήμιση (σχετική με το χαβιάρι) για να μάθω περισσότερα, τότε εσύ πληρώνεσαι.
    Υπάρχει και αντίστοιχο ελληνικό, το postokano.gr, πάνε δες το, θα καταλάβεις τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ βάζω κάποιο αρχικό ποσό για να κάνω κλικ σε διαφήμιση;
    Πως to δημιουργείς αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδια μεχρι ποσα λεφτα μπορεις να βγαλεις την ημερα απο αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεχρι ποσα λεφτα μπορω να βγαζω τη μερα απο αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή