Χρήματα από Blog: Sponsored Reviews

χρήματα από blog
Η Sponsored Reviews συνδέει τους bloggers με τους διαφημιστές, με σκοπό να ωφελούνται και οι δύο. Σαν bloggers πληρώνεστε για να γράφετε ειλικρινή άρθρα για προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορείτε να κάνετε και αρνητικές κρητικές μέσα στα άρθρα σας αν έχετε εντοπίσει κάποια ατέλεια στο προϊόν. Δεν έχετε κανένα περιορισμό στην γλώσσα που θα χρησιμοποιήσετε, ούτε στο ύφος. Είστε σχεδόν ελεύθεροι να γράψετε ότι θέλετε.  Φυσικά και περνάνε από έλεγχο τα άρθρα πριν την δημοσίευση τους.
Πάνω από 40.000 blogs είναι εγγεγραμμένα σαν συνεργάτες της Sponsored Reviews. Το ποσό που πληρώνει ο διαφημιζόμενος για κάθε άρθρο ξεκινάει από τα 5 δολάρια και εξαρτάται από τον αριθμό των επισκέψεων της σελίδας σας, το μέγεθος του άρθρου και άλλους παράγοντες. Αυτός που ρυθμίζει την τιμή είστε εσείς. Αν στην τιμή που ορίσετε συμφωνήσει ο διαφημιζόμενος τότε η δουλειά προχωράει. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε καλοί στο γράψιμο και έχετε καλές τιμές θα έχετε συνέχεια δουλειά.




Οι πληρωμές είναι εβδομαδιαίες και γίνονται μέσω Paypal. Λαμβάνετε την πληρωμή σας 2 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του άρθρου.
SponsoredReviews

Παρόμοια άρθρα:  Link from blog
                              Loud Launch

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου