IzoCard, η ιστοσελίδα που επιστρέφει χρήματα

Izocard ιστοσελίδα που επίστρέφει λεφτά
Το άρθρο αυτό δεν αναλύει κάποια μέθοδο για να βγάλουμε χρήματα από το ίντερνετ άμεσα. Αλλά και οι έμμεσοι τρόποι είναι καλοδεχούμενοι. Και η εξοικονόμηση χρημάτων είναι εξίσου απαραίτητη  στην Ελλάδα του σήμερα.  Η IzoCard είναι μια ιστοσελίδα πάρα πολύ χρήσιμη σε όσους συνηθίζουν να κάνουν αγορές από το διαδίκτυο. Ακόμα και αν δεν είστε ένας από αυτούς, ενδεχομένως να μπείτε στον πειρασμό να ψωνίσετε και εσείς ηλεκτρονικά. Είναι συμβεβλημένη με περισσότερα από 600 online ηλεκτρονικά καταστήματα (μερικά από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό), από τα οποία εάν ψωνίσετε σας επιστρέφεται μέρος των χρημάτων σας, σε μετρητά.




Πως λειτουργεί
Κάνετε εγγραφή σαν μέλος στο IzoCard (μια απλή φόρμα συμπληρώνετε) και κατόπιν πηγαίνετε στην λίστα με τα προϊόντα ή τα καταστήματα. Αφού βρείτε το προϊόν που θέλετε, επισκέπτεστε το κατάστημα που επιλέξατε και κάνετε την αγορά σας. Η διαδικασία αγοράς είναι η συνήθης. Η επίσκεψη σας όμως καταγράφεται από το σύστημα και μετά από 10 μέρες γίνεται η επιστροφή των χρημάτων από την IzoCard και όχι από το κατάστημα που ψωνίσατε. Στον λογαριασμό σας υπάρχει σύστημα tracking, από όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία των αγορών σας και τα χρήματα που αναμένεται να σας επιστραφούν.
Μόλις συμπληρωθούν 30 ευρώ στον λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal.
Η έκπτωση που δίνει το κάθε κατάστημα, φαίνεται δίπλα στο όνομα του και σε μερικά φτάνει και το 50%. Το στήσιμο της σελίδας είναι πολύ εύχρηστο και μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα καταστήματα ανάλογα και με την έκπτωση που προσφέρουν. Αυτό είναι χρήσιμο στην περίπτωση που ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να ψωνίσετε και ψάχνετε απλά την μεγαλύτερη επιστροφή χρημάτων που μπορείτε να πάρετε.

Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Η IzoCard διαθέτει και ένα πρόγραμμα "προσκάλεσε τον φίλο σου", με το οποίο πληρώνεσαι 5€ για κάθε φίλο που θα προσκαλέσεις και θα προβεί σε μια αγορά. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των προσκλήσεων.

Υπάρχει και το πεδίο "Προσφορές", στο οποίο βρίσκεις καταστήματα τα οποία προσφέρουν κάποιες επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις περιορισμένης χρονικής διάρκειας. Δίνονται εκπτωτικοί κωδικοί τους οποίους χρησιμοποιείς την ώρα της αγοράς.




Τέτοιου είδους ιστοσελίδες πρέπει να στηρίζονται από όλους μας. Όσο μεγαλύτερη δυναμική αποκτήσουν τόσο  καλύτερες προσφορές μπορούν να μας εξασφαλίσουν. Ας χρησιμοποιήσουμε τον ανταγωνισμό των εταιριών προς όφελος μας. 

2 σχόλια :

  1. Φίλε το site είναι απατή είμαι μέλος και έχω ζήτηση πληρωμή από τον Ιουνίου μεσώ paypal και ακόμα δεν πλήρωσαν τους εστειλα και μηνύματα και στην αρχή λέγανε θα το κοιτάξουμε και μετά απάντηση καμιά δεν αξιζει πραγματικά . Aν θέλεις να βγάλεις ένα εξτρά εισόδημα μπές στο blog μου http://neobestptc.blogspot.com/ εγώ ασχολουμε ένα τρίμηνο και χωρίς πολλές γνώσις από ίντερνετ και αγγλικα βγάζω γύρο στα 100 ευρώ το μίνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εγώ το ίδιο έπαθα. ζήτησα πληρωμή αλλά μπαρμπούτσαλα. κοροϊδεύουν ένα μήνα και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή