Ελληνικό traffic exchange

Exchange Traffic logo
Εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί το πρώτο ελληνικό traffic exchange site. Όσοι χρησιμοποιείτε τέτοιες τεχνικές για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της σελίδας σας, έχετε μια καλή επιλογή πλέον. Αλλιώς είναι να βλέπεις ξένες ιστοσελίδες και αλλιώς δικές μας.

Η λειτουργία του δεν διαφέρει σε τίποτα από τα γνωστά site και μετράει πάνω από 150 ιστοσελίδες ήδη. Σερφάρεις, μαζεύεις πόντους τους οποίους τους ανταλλάσεις με επισκέψεις στην δική σου σελίδα. Η σελίδες εμφανίζονται κάθε 15 δευτερόλεπτα και γίνεται χειροκίνητα. Η αναλογία των πόντων είναι 2:1, δηλαδή κάθε 2 σελίδες που βλέπετε κερδίζετε 1 προβολή της δικής σας σελίδας.




Να υπενθυμίσω, ότι η προηγούμενη απόπειρα που έγινε για την δημιουργία ιστοσελίδας traffic exchange, από μια κυπριακή διαφημιστική εταιρία, απέτυχε παταγωδώς. Σε πολύ σύντομο διάστημα η traffic4you.cy έκλεισε. Εύχομαι στους διαχειριστές της ExchangeTraffic, καλή επιτυχία. Μια τέτοιου είδους σελίδα είναι χρήσιμη και πρέπει να υπάρχει, γιατί βοηθάει πολλούς στο ξεκίνημα τους. Μπορεί να μην βελτιώνει το SEO μιας σελίδας, αλλά όπως και να το κάνουμε, κάποια μάτια πέφτουν επάνω τους.

4 σχόλια :