Πως να βγάλω χρήματα από μηχανές αναζήτησης

χρήματα από μηχανές αναζήτησης
Το να σε πληρώνει κάποιος για να κάνεις αναζήτηση στο διαδίκτυο ακούγεται παράξενο, αλλά και ενδιαφέρον. Είναι όμως αληθινό. Υπάρχουν κάποιες μηχανές αναζήτησης που σε πληρώνουν για να τις χρησιμοποιείς. Η Goggle Search Engine δυστυχώς δεν είναι μέσα σε αυτές. Με την Google υπάρχουν άλλοι τρόποι για να βγάλει κάποιος χρήματα (έχουμε αναφερθεί παλαιότερα σε αυτό).
Υπάρχουν αρκετές μηχανές που σε πληρώνουν για να τις χρησιμοποιείς. Απλά δημιουργείς έναν λογαριασμό σε κάποια από αυτές και την χρησιμοποιείς αντί για την Google. Δεν πρόκειται να πλουτίσει κανείς από μια μηχανή αναζήτησης, απλά μερικά έξτρα ψιλά μπορεί να βγάλει. Παρακάτω ακολουθούν τρεις από αυτές, τις οποίες και επέλεξα διότι έχουν διαφορετικούς κανόνες λειτουργίας.




Scour.com
Το Scour εμφανίζει αποτελέσματα από τις τρεις κυριότερες μηχανές αναζήτησης. Την Google, την Yahoo και το MSN. Μπορείτε να κερδίσετε πόντους με δύο τρόπους. Είτε με κάθε αναζήτηση που κάνετε, είτε ψηφίζοντας και σχολιάζοντας τα keywords που χρησιμοποιείτε. Κερδίζετε 3 πόντους ανά αναζήτηση, για τις πρώτες 100 αναζητήσεις που κάνετε κάθε μέρα. Δηλαδή 300 πόντοι μάξιμουμ την ημέρα. Έχει και πρόγραμμα refferal, όπου κερδίζεις το 25% των πόντων που κερδίζουν οι refferals σου. Οι 6.500 αντιστοιχούν σε 25$, τα οποία μπορείς να τα εξαργυρώσεις μέσω paypal ή προπληρωμένης κάρτας visa. Εξυπακούεται ότι αν έχεις πολλούς refferals, έχεις την δυνατότητα να βγάζεις καλό χαρτζιλίκι.

Blingo.com
Με την Blingo δεν πληρώνεσαι ακριβώς για να κάνεις αναζητήσεις, αλλά κάνεις αναζητήσεις για να κερδίσεις δώρα. Το μόνο που κάνεις είναι να την χρησιμοποιείς. Κάθε αναζήτηση (έως 25 την ημέρα) σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις ένα δώρο άμεσα. Τα δώρα μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από ένα εισιτήριο έως ένα αυτοκίνητο (εγώ δεν ξέρω κανένα που να κέρδισε αυτοκίνητο). Κάθε μέρα το πρόγραμμα ανταμοιβής της Blingo διαλέγει κάποιες συγκεκριμένες νικηφόρες στιγμές (είναι 10 κάθε ώρα) και ο πρώτος που θα κάνει αναζήτηση μετά το πέρας κάποιας από αυτές τις στιγμές θα πάρει άμεσα το δώρο του.

Irazoo.com
Σε αυτή τη μηχανή, κάθε φορά που κάνεις αναζήτηση έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα δώρο από το amazon gift. Επίσης κερδίζεις 4 πόντους κάθε φορά που ψηφίζεις ένα website που επισκέπτεσαι (θετικά ή αρνητικά). Αν αφήσεις και σχόλιο για το website, κερδίζεις άλλους 4 πόντους. Για κάθε refferal που προσκαλείς κερδίζεις 50 πόντους. Εάν κάποιος από τους refferal σου κερδίσει amazon gift, το κερδίζεις και εσύ. Τους πόντους που μαζεύεις τους ανταλλάσσεις με mp3 players, κάμερες κ.τ.λ. ανάλογα με την αξία τους.




Είπαμε ότι με αυτόν τον τρόπο δεν κερδίζεις πολλά λεφτά, αλλά είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κάνεις ότι έκανες και πριν και ταυτόχρονα να βγάζεις και χαρτζιλίκι. 

1 σχόλιο :