10 τρόποι για να βγάλω λεφτά από την ιστοσελίδα μου

πως να βγάλω λεφτά
Το διαδίκτυο είναι μια παγκόσμια κοινότητα και κάθε κοινότητα είναι και μια αγορά. Η διαδικτυακή αγορά είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει.Ο καθένας μπορεί να προβάλει, προωθήσει και πουλήσει αγαθά και υπηρεσίες. Το σημαντικότερο εργαλείο είναι οι ιστοσελίδες. Για την ακρίβεια, πολύ-εργαλείο. Με την χρήση μιας ιστοσελίδας μπορώ να βγάλω λεφτά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Όποιον τρόπο και να χρησιμοποιήσω, το ύψος των κερδών μου θα εξαρτάται πάντα από την κυκλοφορία της. Όσο περισσότερους επισκέπτες προσελκύω, τόσο θα αυξάνονται και οι πιθανότητες να βγάλω χρήματα.




Ποιοι είναι όμως αυτοί οι τρόποι; Ας τους δούμε με την σειρά προσπαθώντας να τους εφαρμόσουμε σε αυτό εδώ το blog.

  1. Οι διαφημίσεις είναι η πιο εύκολη και διαδεδομένη λύση. Σπάνια βρίσκεις ιστοσελίδες που δεν έχουν ούτε μία διαφήμιση. Θα μπορούσα να ανοίξω έναν λογαριασμό στο Adwords, να συνδέσω το blog μου και να προβάλω διαφημίσεις στην αρχική ή σε όσες σελίδες θέλω. Έχω και σαν εναλλακτική λύση το άλλο ελληνικό δίκτυο, την Ad24. Και για επιλογή ξένου δικτύου θα προτιμούσα την Clicksor γιατί έχει την δυνατότητα των in-text διαφημίσεων. (Σε κάποια παλαιότερα άρθρα μου, έχω διαφημίσεις)
  2. Οι χορηγίες είναι μια πολύ καλή λύση. Πιθανότατα να δυσκολευτώ να βρω χορηγούς, μιας και τα λεφτά δεν περισσεύουν από τις επιχειρήσεις, αλλά εάν βρω θα έχω ένα σίγουρο και σταθερό εισόδημα.εισόδημα Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχω σαν χορηγό την Plr-marketplace, της οποίας είναι και το μοναδικό banner που βλέπεται στην αρχική σελίδα.
  3. Το affiliate marketing είναι επίσης πολύ καλή λύση για το blog μου. Και το χρησιμοποιώ. Υπάρχουν αρκετά άρθρα που ενημερώνουν και ταυτόχρονα προωθούν (διακριτικά). Φροντίζω βέβαια να μην εμφανίζονται στην αρχική μου σελίδα, για να μην ενοχλείται και ο χορηγός. Έχω λογαριασμό και στα τρία Ελληνικά affiliate networks, για να μένω ενήμερος. Επίσης χρησιμοποιώ και την Clickbank.
  4. Οι απευθείας πωλήσεις είναι μια πολύ καλή λύση επίσης. Για να το επιτύχω, θα πρέπει να έχω στην κατοχή μου δικά μου προϊόντα ή να τα κατασκευάσω. Μπορώ να παρέχω υπηρεσίες επί πληρωμή, όπως προώθηση ιστοσελίδων, κατασκευή blog, διαχείριση λογαριασμών Social media κ.τ.λ. Μπορώ να γράψω ένα ebook και να το πουλάω χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Paypal. Γενικά, θα μπορούσα να πουλήσω πολλά πράγματα απευθείας και σκέφτομαι να το κάνω.
  5. Πληρωμένα άρθρα. Να γράφω άρθρα και κριτικές επί πληρωμή. Η κίνηση της ιστοσελίδας μου, μου επιτρέπει να ζητήσω χρήματα από κάποιον τρίτο, για να προωθήσω τα προϊόντα του. Στην Ελλάδα δεν είναι αναπτυγμένη η υπηρεσία αυτού του τύπου, αλλά στο μέλλον μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.
  6. Το Drop Shipping είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή. Μπορώ να δημιουργήσω στο blog μου μια περιοχή, όπου θα πουλάω προϊόντα (σχετικά με την θεματολογία μου) άλλων. Υπάρχουν πολλές εταιρίες που διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω του drop shipping και δεν θα δυσκολευτώ να βρω αυτό που θέλω.
  7. Περιοχή συνδρομητών. Πολύ καλή ιδέα, με σταθερό εισόδημα. Θα πρέπει να δημιουργήσω μια περιοχή όπου η πρόσβαση θα είναι συνδρομητική και στην οποία θα παρέχω χρήσιμο και αξιόπιστο υλικό για τα μέλη. Τεχνικά είναι πολύ εύκολο να γίνει, θα χρειάζεται όμως να ασχολούμαι αρκετές ώρες ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του εγχειρήματος. Προς το παρόν το αφήνω στην άκρη.
  8. Ένα φόρουμ ενσωματωμένο στο blog μου, το οποίο θα εκμεταλλεύομαι εμπορικά με όλους τους δυνατούς τρόπους (χορηγοί, διαφημίσεις, affiliate marketing, πληρωμένη κυκλοφορία σε ιστοσελίδες κ.τ.λ.). Το ξεκίνησα στο παρελθόν, αλλά το παράτησα λόγω έλλειψης χρόνου.
  9. Να βγάλω λεφτά έμμεσα: Να χρησιμοποιήσω ένα newsletter με σκοπό να συλλέξω emails και να ασχοληθώ με το email marketing. Να κατευθύνω επισκέπτες σε άλλες ιστοσελίδες μου. Να χρησιμοποιήσω το blog για να αποδείξω τις ικανότητες  μου, με σκοπό να αναλάβω δουλειές.
  10. Να το πουλήσω. Ανάλογα με την κυκλοφορία που έχει και τα έσοδα που μπορεί να φέρει, θα οριστεί και η τιμή του. Εναλλακτικά θα μπορούσα να πουλήσω μόνο το domain (αν έχει ζήτηση) και εγώ να αλλάξω domain. Θα μπορούσα να αγοράζω domain κάθε 1-1,5 χρόνο και να τα πουλάω μετά. Θα μπορούσα επίσης να πουλήσω μέρος ή όλο το περιεχόμενο, ή ακόμα να πουλήσω μόνο  τις affiliate συνδέσεις μου. Ακόμα και διαφημιστικό χώρο θα μπορούσα να πουλήσω σε κάποια διαφημιστική εταιρία που θα τον εκμεταλλεύεται όπως αυτή νομίζει.

Και όλοι αυτοί οι τρόποι έχουν και υποκατηγορίες. Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο και τελειωμό να μην έχει.
Αλλά χωρίς μεγάλη κυκλοφορία δεν γίνεται τίποτα. Πρώτα πρέπει να φροντίσετε να γίνει η σελίδα σας μεγάλη και τρανή και μετά να περάσετε στο στάδιο της εκμετάλλευση της. Επενδύστε στην αξιοπιστία της και στην πορεία θα έρθει και η κίνηση και τα έσοδα που απορρέουν από αυτήν.

5 σχόλια :

  1. Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες!

    Ένας καινούριος τρόπος με ένα καινοτόμο πρόγραμμα απόκτησης χρημάτων από το σπίτι-internet, είναι το μπόνους πρόγραμμα της EmGoldex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω ότι υπάρχει αυξημένη κίνηση για την EmGoldex, θα πρέπει να ασχοληθώ μαζί της σε κάποιο άρθρο, αν και μάλλον θα στεναχωρήσω κάποιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε και το δικό μου blog

    http://neobestptc.blogspot.com/

    έχει κάποιους τρόπους για online κέρδη.
    Αξίζει πραγματικά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μήνα 600 ή σε 4 μήνες όλα 600;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. If you are interested in earning money from your websites via popunder ads - you can use one of the biggest companies - Ero-Advertising.

    ΑπάντησηΔιαγραφή