Το 124Sold.gr κατεβάζει ρολά

online δημόπρασίες
Μετά από μια μακρόχρονη παρουσία στον χώρο των online δημοπρασιών το 124sold.gr θα σταματήσει την λειτουργία του. Από το 2006, οπότε και ιδρύθηκε αποτελούσε έως και πριν από 1,5 χρόνο, την πιο αξιόπιστη λύση στην Ελλάδα. Στην  ανακοίνωση τους οι διαχειριστές της ιστοσελίδας αναφέρουν τα εξής:




"Έπειτα από μια μακρά πορεία στο χώρο των δημοπρασιών, το μοναδικό 100% Ελληνικό site αγοραπωλησιών www.124sold.gr που φιλοξενεί τις δημοπρασίες σας, αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Για το λόγο αυτό, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αποφασίσουμε πως θα πρέπει ως τα τέλη Μαϊου να αναστείλουμε επ' αόριστο την λειτουργία του.
Μοναδική μας “σανίδα σωτηρίας”, είναι να ευαισθητοποιηθείτε όλοι εσείς που επωφελείστε των υπηρεσιών του και να προβείτε στην αγορά της διαφημιστικής προβολής που διαθέτουμε (προτεινόμενα, banner).
Με αυτή την τελευταία έκκληση προς εσάς, ευελπιστούμε να καταφέρουμε να το κρατήσουμε σε λειτουργία ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του."

Κάτι μεταξύ εράνου και επικήδειου ακούγεται αυτή η ανακοίνωση, αλλά όπως και να το δεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το 124sold.gr ήταν το κορυφαίο site δημοπρασιών, έως ότου έκανε την εμφάνιση του το ricardo.gr, το οποίο για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία την online διαφήμιση. Ένα χρόνο αργότερα, έγινε ο μεγαλύτερος παίκτης και χρειάστηκε μόλις 6 μήνες ακόμα για να αναγκάσει τον σημαντικότερο αντίπαλο του, να βάλει λουκέτο. Το ricardo.gr είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους τους επιχειρηματίες και το πως μπορούν να απογειώσουν την επιχείρηση τους με την ορθή χρήση των διαφημίσεων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου