EmGoldex: χρυσός ή άνθρακας ο θησαυρός;

αγορά χρυσού από το ίντερνετ
Δεν έχουν περάσει ούτε 7 μήνες από τότε που έκλεισε το Zeekler και ένα νέο και πολλά υποσχόμενο MLM πρόγραμμα έχει έρθει για να δώσει την ευκαιρία στον κάθε Έλληνα να βγάλει γρήγορα και εύκολα χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια αρχική επένδυση  150 € και δύο γνωστούς που θα επενδύσουν και αυτοί με την σειρά τους 150€. Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν εύκολα και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (60 ημερών), θα έχετε κερδίσει 7.000€. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό;  Θα το δούμε στην συνέχεια αυτό.
Ας δούμε πρώτα τι είναι η EmGoldex και με ποιον ακριβώς τρόπο λειτουργεί το "πρόγραμμα μπόνους" που έχει:
Η εταιρεία EmGoldex είναι θυγατρική εταιρεία της Γερμανικής Gold & Silver physical metals με αριθμό εγγραφής ΗRA93019 και έχει υποκατάστημα στο Dubai (αριθμός εγγραφής IC/2681/10) όπου και βρίσκονται μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες ράβδων καθαρού χρυσού. Η εταιρεία EmGoldex  δίνει την δυνατότητα αγοράς μικρής ποσότητας καθαρού χρυσού και ένα  πρόγραμμα μπόνους για αυτούς που θα συστήσουν την εταιρεία σε άλλους αγοραστές.
Το μπόνους πρόγραμμα, είναι ένα  πρόγραμμα αμοιβών όπου  δίνει όλες τις αμοιβές με την σύσταση 2 μόνο αγοραστών. Το μπόνους πρόγραμμα της Emgoldex δουλεύει σε πάνω από 50 χώρες ανά τον κόσμο και συμμετέχουν λίγο περισσότεροι από 150.000 αγοραστές.
Η ανάπτυξη του προγράμματος γίνεται σε ένα matrix 2Χ3 και το ταμπλό (πίνακας όπως το ονομάζουν) κλείνει με 15 άτομα. Το άτομο που ήταν στην κορυφή, τοποθετείται από κάτω σε νέο ταμπλό Το ένα ταμπλό διαδέχεται το άλλο. Το matrix είναι πολύ μικρό και συμπληρώνεται πολύ εύκολα. Με μία επένδυση της τάξεως των 150€ σε χρυσό, μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει στο πρόγραμμα.

Παρακάτω ακολουθεί η ελληνική παρουσίαση της EmGoldex, για όσους θέλουν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Κυκλοφορούν αρκετές στο youtube, αλλά αυτή είναι η πληρέστερη. Ρίξτε μια ματιά και επιστρέψτε για την συνέχεια.


Και κάπου εδώ τελειώνουν τα ευχάριστα. Και μαζί τελειώνουν και τα ψέματα. Δυστυχώς ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Και σε αυτήν εδώ την περίπτωση ο θησαυρός είναι άνθρακας. Γιατί; Θα το δούμε διεξοδικά στην συνέχεια.
Καταρχήν ο χρυσός δεν είναι πατάτες που τις αγοράζεις από τον μανάβη. Είναι σαν το πετρέλαιο, τις μετοχές κ.τ.λ. Αγοράζεται ονομαστικά, υπόκειται σε φόρους, δεν μεταβιβάζεται στα καφενεία και χρειάζονται άδειες διακίνησης.
Το ερώτημα που έρχεται στο νου είναι: Πως γίνεται μια νόμιμη και καταξιωμένη εταιρία, να διακινεί παράνομα χρυσό μέσω MLM. Η απάντηση βρίσκεται στους τίτλους των εταιριών. Η EmGoldex αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι είναι θυγατρική της "Gold & Silver Physical Metals". Αν όμως κάνετε μία έρευνα στο δίκτυο, θα βρείτε ότι η εταιρία χρυσού ονομάζεται "Gold&Silver Physical Metals KG" καμία σχέση δηλαδή. Την ίδια αναντιστοιχία θα συναντήσετε και στις διευθύνσεις, με μικρές αλλαγές στον ΤΚ και τον αριθμό τηλεφώνου.
Επίσης αν κάνετε έναν έλεγχο στους ιδιοκτήτες των δύο ιστοσελίδων θα διαπιστώσετε ότι δεν έχουν δηλωμένα τα ίδια στοιχεία.
Είναι προφανές λοιπόν ότι οι δύο αυτές εταιρίες δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Και αφού η εταιρία που μας ενδιαφέρει εμάς (EmGoldex) ξεκινάει με ψέματα, πρέπει και μεις να είμαστε υποψιασμένοι.
Όσο αφορά το matrix, είναι πράγματι γρήγορο και εύκολο να συμπληρωθεί. Και τα χρήματα που υπόσχεται μπορούν να κερδηθούν. Αλλά αφού πρόκειται για μια εταιρία (πιθανότατα) μαϊμού, να έχετε υπόψη ότι κάποια μέρα θα κλείσει και όσοι δεν έχουν προλάβει να εισπράξουν κέρδη, θα έχουν χάσει τα χρήματα τους.
Συμπέρασμα
Αν έχετε κρύο αίμα και μια ελαφρά αναισθησία, προχωρήστε. Τα κορόϊδα δεν τελειώνουν ποτέ. Φροντίστε μόνο να εισπράξετε γρήγορα τα χρήματα σας σε μετρητά.
Αν ανήκετε στους υπόλοιπους να έχετε το νου σας!! Οι παραπάνω καραδοκούν!!!