Έρευνες αγοράς: MySurvey

έρευνες αγορά online
Μία ακόμα online εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο αυτό, έρχεται να προστεθεί στην ήδη μακριά λίστα που έχουμε. Πρόκειται για εταιρία πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο και σε όσους ασχολούνται με τις έρευνες αγοράς. Οι ίδιοι υποστηρίζουν τα εξής:

MySurvey είναι ένα πάνελ καταναλωτών που αποτελείται από άτομα που έχουν δεχθεί οικειοθελώς να συμμετέχουν σε έρευνες αγοράς. Η MySurvey είναι ένας διαδικτυακός τόπος όπου τα μέλη του πάνελ μπορούν να συμμετέχουν σε ηλεκτρονικές έρευνες, να ενημερώνουν τα στοιχεία τους και να εξαργυρώνουν τους πόντους τους MySurvey για δώρα και φιλανθρωπικές δωρεές. Η MySurvey ανήκει και λειτουργεί από την εταιρεία έρευνας αγοράς Lightspeed Research η οποία λειτουργεί και διεκπεραιώνει έρευνες σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.
Στη MySurvey, η γνώμη των καταναλωτών μετράει σε μεγάλο βαθμό! Μερικές καινοτομίες εμπνευσμένες από έρευνες κοινής γνώμης είναι οι αερόσακοι, το σύστημα που αποτρέπει το μπλοκάρισμα των φρένων, οι πιστωτικές κάρτες με ανταμοιβή χρημάτων και τα καπάκια ασφαλείας για παιδιά. Τέτοια αποτελέσματα συνήθως δημοσιεύονται σε εκδόσεις όπως οι Financial Times, Wall Street Journal, το περιοδικό Time και άλλες διεθνείς εκδόσεις.
Με την έντονη υποστήριξη των μελών του πάνελ μας, έχουμε αναπτύξει το μεγαλύτερο πάνελ καταναλωτών στον κόσμο και είμαστε οι κορυφαίοι σε παγκόσμιο επίπεδο παροχοί πληροφοριών σχετικών με έρευνα αγοράς σε μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ένα πάνελ στο οποίο μπορείτε να γίνετε μέλος!
Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς και θα φροντίσουμε για τη διασφάλισή της. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της MySurvey, κάντε κλικ εδώ.
Η Lightspeed Research ανήκει επίσης στην ESOMAR που έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει αξίες επαγγελματισμού, ερευνητικής τελειότητας και επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας."

Εγώ να προσθέσω ότι με κάθε έρευνα μαζεύετε πόντους, τους οποίους τους εξαργυρώνετε μέσα από μια μεγάλη λίστα δωροεπιταγών από καταστήματα (Βασιλόπουλος, Κωτσόβολος κ.τ.λ.), που υπάρχουν στην πλατφόρμα. Επίσης υπάρχουν συχνά κληρώσεις στις οποίους κερδίζετε πάλι πόντους.
Υπάρχει πρόγραμμα συνεργασίας (affiliate program), μέσω του οποίου κερδίζετε πόντους καλώντας τους φίλους σας.
Τέλος να επισημάνω ότι το πρόγραμμα τρέχει και στην Linkwise.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου