Δωρεάν εργαλεία για web design

Δωρεάν εργαλεία για την κατασκευή ιστοσελίδων
Θέλετε να φτιάξετε πολλά πράγματα στην ιστοσελίδα σας αλλά δεν ξέρετε πως; Θέλετε να ξεφύγετε από τις τυποποιημένες tamplets και γραφικά; Θέλετε να δώσετε το προσωπικό σας στυλ στην σελίδα σας και τα προϊόντα σας; Μην ανησυχείτε, το διαδίκτυο να είναι καλά. Υπάρχουν τα πάντα και είναι δωρεάν. Παρακάτω ακολουθούν μερικά πάρα πολύ χρήσιμα εργαλεία για web design.









1. Gimp.org
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρέχει ένα λογισμικό με το οποίο μπορεί κάποιος να σχεδιάζει τα δικά του γραφικά. Η δωρεάν έκδοση έχει ικανοποιητικές δυνατότητες και αρκεί για τους περισσότερους. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση του.

2. PicResize.com
Ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο με το οποίο αλλάζεις το μέγεθος των φωτογραφιών, έτσι ώστε να προσαρμόζονται εύκολα στο facebook, στη σελίδα σας, στο google+ κ.τ.λ. Η εργασία γίνεται online με drag της φωτογραφίας και φυσικά είναι εντελώς δωρεάν.

3. stock.XCHNG
Ένας σωστός μάρκετερ δεν είναι δυνατόν να κλέβει φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Ούτε είναι δυνατόν να τραβάει ή να σχεδιάζει τις δικές του, γιατί η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε πάνω από 400.000 φωτογραφίες όλων των κατηγοριών, που είναι εντελώς δωρεάν. Και κάθε μέρα αυξάνονται κατά 30 με 40 περίπου. Αν κάνετε μια φορά εγγραφή στην σελίδα, μπορείτε μετά να κατεβάζετε όσες φωτογραφίες θέλετε και όποτε θέλετε.

4. Oswd.org
Μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα όπου μπορείς να βρεις περισσότερες από 2.000 tampletes για την καινούρια ιστοσελίδα σας. Για να ξεφύγετε από τις τυποποιημένες και να μην ξοδέψετε χρήματα, επισκεφτείτε την σελίδα και την ενότητα “Browse design”, από όπου μπορείτε να δείτε ποιές είναι οι τελευταίες καταχωρήσεις.
OSWD




5. Free Serif Software
Μια ιστοσελίδα που παρέχει σχεδόν όλα τα εργαλεία που χρειάζεται κάποιος για να σχεδιάσει μια μοντέρνα ιστοσελίδα. Περιλαμβάνει 7 ανεξάρτητα λογισμικά, όλα εντελώς δωρεάν:
Δημιουργία εγγράφων
Δημιουργία ιστοσελίδων
Σχεδίαση γραφικών
Επεξεργασία φωτογραφίας
Δημιουργία “πανοράματος”
Επεξεργασία βίντεο
Σχεδίαση τρισδιάστατων καρτών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου