Πως να βγάλω λεφτά με την Banner Broker

banner broker - χρήματα από διαφημίσεις στο ίντερνετ
Ποια είναι η Banner Broker
H Banne rBroker είναι μια online πλατφόρμα που δραστηριοποιείται στον χώρο του affiliate marketing. Έχει όμως κάποιες σημαντικές διαφορές από τα παραδοσιακά affiliate networks. Ίσως και να πρόκειται για την νέα γενιά affiliate marketing που θα επικρατήσει στο μέλλον. Η εταιρία έχει έδρα στον Καναδά και διαθέτει άλλα 8 υποκαταστήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου. Μία από αυτές είναι η Κύπρος.

Σε τι διαφέρει από τα άλλα affiliate networks
  • Στην Banner Broker ο εκδότης δεν διαλέγει απλά ποια εταιρία θέλει να διαφημίσει στην ιστοσελίδα του. Αν έχετε δική σας ιστοσελίδα με κάποιο κυκλοφορία, η εταιρία σας βοηθάει να αναπτύξετε την επιχείρηση σας μέσα από μια νέα ροή εσόδων. Ως εκδότης της Banner Broker η σελίδα σας περιλαμβάνεται στην βάση δεδομένων του βιώσιμου διαφημιστικού χώρου. Όταν υπάρχει ταύτιση μιας καμπάνιας με την σελίδα σας, τοποθετείται η διαφήμιση. Για κάθε προβολή της διαφήμισης παίρνετε το προσυμφωνημένο ποσό. Με αυτόν τον τρόπο αξιοποιείτε στο έπακρο την κυκλοφορία της σελίδας σας.
  • Ακόμα και όσοι δεν διαθέτουν ιστοσελίδα μπορούν να συμμετέχουν και να επωφεληθούν από την online διαφήμιση. Με το Combo Package μπορείτε να λειτουργήσετε σαν εκδότης. Η εταιρία σχεδιάζει για σας ένα  εικονικό online store το οποίο εσείς εκμεταλλεύεστε.




  • Η γεωγραφική στόχευση και η στόχευση περιεχομένου που χρησιμοποιεί η πλατφόρμα μεγιστοποιεί τα κέρδη. 
  • Πέρα από την δωρεάν εγγραφή, υπάρχουν και πακέτα συνδρομητικά μέσα από τα οποία παρέχονται πολλά εργαλεία για μεγιστοποίηση των κερδών και δυνατότητες για ποσοστά επί των πωλήσεων αυτών που έχετε προσκαλέσει.
  • Σε καθημερινή βάση υπάρχουν διαθέσιμα webinars για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των διαφημιζόμενων και των εκδοτών.
Στην δωρεάν συνδρομή υπάρχει η προϋπόθεση να έχει η ιστοσελίδα σας τουλάχιστον 1.000 επισκέψεις την ημέρα για να γίνει δεκτή.

1 σχόλιο :

  1. After I originally left a comment I seem to have clicked
    the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I recieve four emails with the
    same comment. There has to be a means you are able to remove me from that service?

    Thanks a lot!

    my weblog: about banners broker; http://about-banners-broker.com/,

    ΑπάντησηΔιαγραφή