Sitetalk στατιστικά & Sitetalk-Auctions

sitetalk - Alexa statistics
Τα νέα ρεκόρ είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον για την πλατφόρμα του Sitetalk. Η χθεσινή αναφορά, λέει ότι βρίσκεται στην  παγκόσμια κατάταξη 1.429 πιο δημοφιλές site στον κόσμο, με θέση 425 στην Κίνα. Οι χρόνοι χρήσης της πλατφόρμας είναι σχεδόν ίσοι με αυτούς του twitter! Πλησιάζει  το Myspace σε αριθμούς επισκέψεων ανά ημέρα. 
Η ταχύτατη διάδοση του στο εξωτερικό έχει κάνει το Sitetalk το πιο ανερχόμενο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο και έχει καταλάβει και την πρώτη θέση στην παγκόσμια ψηφοφορία για το καλύτερο επιχειρηματικό μοντέλο στο δικτυακό μάρκετινγκ.




Τα Sitetalk-Auctions της πλατφόρμας έχουν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη να επιδείξουν. Συνήθως σε αυτού του είδους τις δημοπρασίες, όσο γίνονται πονταρίσματα ανεβαίνει και η τιμή του προϊόντος που δημοπρατείται. Υπάρχει ο κίνδυνος να αγοράσει κάποιος ένα προϊόν δημοπρασίας και τελικά να έχει πληρώσει περισσότερα χρήματα από την τιμή που έχει το προϊόν στην αγορά. 
Στα Sitetalk-Auctions η τιμή του προϊόντος ανεβαίνει έως ένα σημείο και από κει και πέρα η τελική τιμή αγοράς παραμένει ίδια, όσα πονταρίσματα και να γίνουν. Η τελική τιμή δημοπράτησης είναι περίπου στο 1/20 της πραγματικής του τιμής. Οπότε οι συμμετέχοντες στην δημοπρασία έχουν να ελέγξουν μόνο τα χρήματα που θα ξοδέψουν στα bids.

Στον τομέα Sitetalk-Cashback για να καταγραφεί μια αγορά, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφαρμογή που βρίσκεται στο δεξί πλάγιο μενού. Αλλιώς το σύστημα δεν ενημερώνεται. Η εφαρμογή πρέπει να εγκατασταθεί μόνο την πρώτη φορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου