Βγάλε 0.30€ για κάθε καπάκι/ δακτυλίδι Amstel. 100 καπάκια = 30€

izocard και διαγωνισμός Amstel
Η Amstel τρέχει ένα διαγωνισμό έως τις 31 Αυγούστου, στον οποίο κληρώνει σε έναν τυχερό 2.100 ευρώ, κάθε μέρα. Κάθε μέρα κάποιος κερδίζει 2.100 ευρώ. Αν όμως λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω της izocard τότε εκτός από την συμμετοχή κερδίζετε και 0,30€ για κάθε καπάκι ή δακτυλίδι που καταχωρείτε! Στην πίσω όψη τα καπάκια/δακτυλίδια έχουν έναν κωδικό.




Για την izocard έχουμε μιλήσει αναλυτικά στο παρελθόν. Είναι μια ιστοσελίδα που σου επιστρέφει χρήματα από τις αγορές που κάνεις. Το άρθρο για την izocard θα το βρείτε εδώ.

Αν είστε είδη μέλη της izocard, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την σελίδα και από εκεί να κάνετε κλικ στον διαγωνισμό της Amstel. Αν δεν είστε μέλη τότε απλά επισκέπτεστε την izocard από εδώ, συμπληρώνετε την φόρμα εγγραφής (είναι πολύ απλή), επιβεβαιώνετε το email σας και κατόπιν κάνετε σύνδεση στην izocard και κάνετε κλικ στον διαγωνισμό της Amstel.

Στον διαγωνισμό αυτό δεν υπάρχει περιορισμός συμμετοχών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα καπάκια μπορείτε κάθε μέρα. Αν έχετε εσείς ή κάποιος γνωστός σας καφενείο, καφετερία, μπαρ, μπυραρία κ.τ.λ. θα κάνετε χρυσές δουλειές. Για κάθε 100 καπάκια θα βγάζετε και 30€. Έως τις 31 Αυγούστου προλαβαίνετε να κάνετε καλό κομπόδεμα. Και χώρια οι πιθανότητες για τα 2.100 €.
Μόνο να μην ξεχνάτε, κάθε φορά να επισκέπτεστε την σελίδα του διαγωνισμού, μέσω της izocard για να τσεπώνετε το τριαντάλεπτο!




4 σχόλια :