Τα πρώτα Social Media Awards στην Ελλάδα

η εκδήλωση για τα πρώτα sociam media awards 2013
Στις 10 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν τα Social Media Awards 2013. Πρόκειται για τα βραβεία που διοργάνωσαν φέτος για πρώτη χρονιά, το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, Eltrun, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τη θέση τους στο βάθρο των νικητών πήραν εταιρείες όλων των κατηγοριών, αποδεικνύοντας έτσι ότι η επιτυχία στα Social Media είναι υπόθεση ιδεών και δημιουργικότητας και όχι μεγέθους.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Mindworks (6 Gold και 3 Silver), Wind (2 Gold, 4 Silver και 1 Bronze), Vodafone (2 Gold και 2 Silver).

Πάνω από 400 στελέχη, τόσο από τις διαφημιστικές εταιρείες και τα social media agencies, όσο και από τις εταιρείες-brands, γέμισαν ασφυκτικά το Gotham City Stage.

Τα μέλη της διεθνούς κριτικής επιτροπής, σχολίασαν τις υποψηφιότητες στα βραβεία και επισήμαναν τόσο τον έντονο ανταγωνισμό που υπήρξε σε πολλές κατηγορίες των βραβείων, καθώς και το υψηλό επίπεδο των έργων που διαπίστωσαν ότι υπάρχει πλέον στα social media στην Ελλάδα.




Στη λίστα των νικητών, συναντούμε διαφημιζόμενους από πολλές διαφορετικές αγορές (Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Eurobank, ION, Ελαϊς-Unilever Hellas, Friesland Campina Hellas, Star Channel, SCA Hygiene Products, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Public, Barilla Hellas, ΑB Βασιλόπουλος, ΙΚΕΑ, Gaea, Diageo, κ.α.), agencies διαφόρων disciplines (digital, PR, διαφημιστικές) και online Μέσα.

1 σχόλιο :