Δωρεάν εργαλεία SEO - Chrome Extensions

free seo tools - chrome extensions
Αξιοποιώντας δωρεάν εργαλεία όπως τα Chrome SEO Tools, μπορείτε να πάρετε πολύτιμες πληροφορίες για τη δύναμη του site σας στο Google, τη δύναμη των sites που σας βάζουν backlink καθώς και τη δύναμη των ανταγωνιστών σας.

SEO Site Tools: Το SEO Site Tools είναι ένα καταπληκτικό Chrome extension το οποίο δείχνει πληροφορίες για:
  • External Page Data: Συμπεριλαμβάνει στοιχεία όπως authority και αριθμό backlinks στα γνωστά εργαλεία Magestic, SEMRush, MOZ. 
  • Page elements: Δείχνει τα βιο βασικά seo elements της σελίδας όπως Title, rel, meta, http headers...
  • Social media metrics: Προβάλλει τον αριθμό shares και likes στο Facebook, Digg, Delicious κ.α.
  • Page terms / tools: Είναι μια συλλογή από χρήσιμα εργαλεία όπως το URL encoding/decoding, Google browser size tool, κ.α.
  • Server / domain info: Προβάλλει τεχνικά χαρακτηριστικά για την ιστοσελίδα και το server
  • Suggestions: Συμβουλές του εργαλείου για το SEO της σελίδας




Επίσης έχει μια χρήσιμη επιλογή για να μαρκάρει με κόκκινο χρώμα τα nofollow links της σελίδας.

SEO for Chrome: Άλλο ένα εργαλείο όπως το SEO Site Tools. Τη στιγμή που το δοκιμάσαμε μας έβγαζε πολλά bugs οπότε δεν το συστήνουμε.

SEO SERP Workbench: Ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε ειδικός SEO, είναι το ποιές είναι οι κατατάξεις του site του για τις πιο βασικές λέξεις κλειδιά.

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία που επιτρέπουν να δείτε τα rankings. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το SEO SERP Workbench, το οποίο έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να κρατήσει πλήρες ιστορικό για τα projects σας.




SEO SERP: Η πιο γρήγορη λύση για να βρείτε τα rankings του site που θέλετε!

Buitwith Technology Profiler: Ξεκινάτε το SEO σε μια σελίδα, και δε ξέρετε σε ποια πλατφόρμα έχει φτιαχτεί; Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο και μέσα σε δευτερόλεπτα πληροφορηθείτε για όλο το τεχνολογικό προφίλ του site.

Pagerank Status: Το Pagerank Status είναι παρόμοιο εργαλείο με το SEO Site Tools. Θεωρώ πως είναι θέμα γούστου όσον αφορά το Interface. Το SEO Site Tools δίνει περισσότερες πληροφορίες αλλά το Pagerank Status είναι πιο φιλικό προς το ανθρώπινο μάτι. 

SEOquake: Το SEOquake εμφανίζει μόνιμα στο πάνω μέρος του Chrome μια μπάρα με σημαντικά SEO metrics. Είναι χρήσιμο όταν πλοηγείστε σε πιθανές πηγές backlinks και θέλετε γρήγορη πληροφόρηση.




HTTP Headers: Πολλές φορές για τεχνικούς λόγους SEO έιναι απαραίτητο να γνωρίσουμε τους κωδικούς απόκρισης του server, τα http headers. Πατώντας το tool αυτό μπορούμε με μια ματιά να δούμε ότι είναι απαραίτητο.

Check my links: Με το εργαλείο αυτό μπορείτε γρήγορα να βρείτε αν έχετε σπασμένα links στο site σας.

Note Anywhere: Κρατήστε εύκολα σημειώσεις στα sites σας και στα sites που σας ενδιαφέρουν, πάνω στο site! Έτσι δε θα ξεχάσετε τι πρέπει να κάνετε την επόμενη φορά



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου