Το πρώτο και μοναδικό ελληνικό φόρουμ των PTC ιστοσελίδων

Το πρώτο και μοναδικό ελληνικό φόρουμ για εργασία από το σπίτι μέσω των PTC ιστοσελίδων 

Το euroulakia.com απόκτησε και το δικό του φόρουμ το οποίο μεγαλώνει μέρα με την μέρα. Στόχος του φόρουμ είναι να προειδοποιεί τους Ελληνόφωνους χρήστες για τυχόν καινούριες στρατηγικές/τακτικές και να προειδοποιεί όσο πιο έγκαιρα/άμεσα γίνεται σε περίπτωση που κάποια PTC ιστοσελίδα δείξει "σημάδια" απάτης.

Επιπλέον δημιουργούμε πολλά downlines σε αξιόπιστες ιστοσελίδες με σκοπό να επωφεληθούν όσο και περισσότεροι χρήστες του φόρουμ καθώς και ανταλλαγή άμεσων και ενεργών ρεφεραλς.

Αναρτήστε τα στατιστικά σας ή οποιαδήποτε απορία έχετε και οι έμπειροι χρήστες μαζί με τους διαχειριστές της σελίδας θα σας βοηθήσουν/απαντήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.




Απόσπασμα από το Intro του forum

""""Aν έχετε σκοπό να βγάζετε χιλιάδες ευρώ τον μήνα και να γίνεται πλούσιοι τότε αυτό το site δεν είναι για σας. Απλά πατήστε αποσύνδεση και πηγαίνετε να παίξετε κανένα τζόκερ, κίνο η κανένα άλλο λαχείο.
Αν έχετε σκοπό να βγάζετε περίπου 400 ευρώ τον μηνά τότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Η καλύτερη στρατηγική για αυτό το εισόδημα είναι να εγγραφείτε σε όσες περισσότερες αξιόπιστες σελίδες μπορείτε. Και θα εξηγήσω το γιατί.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος των PTC sites είναι η απληστία του ανθρώπου... εκεί που βγάζεις 100$ τον μηνά δεν τα παίρνεις επειδή θες περισσότερα... εκεί που φτάνεις να βγάζεις 500$ τον μηνά δεν τα παίρνεις επειδή είναι πολύ λίγα και θες να βγάζεις περισσότερα και το βιολί συνεχίζεται..

Σκοπός μας είναι να εγγραφούμε σε 10 η 11 αξιόπιστες ιστοσελίδες που ξέρουμε πως πληρώνουν εδώ και χρόνια και να καταφέρουμε να βγάζουμε καθαρό κέρδος 1.5 ευρώ!!!! την ημέρα απο την κάθε ενα ptc site ξεχωριστά.. ΝΑΙ...1.5 ευρώ από την κάθε ιστοσελίδα την ημέρα.. Μπορεί να σας φαίνονται λίγα αλλά ας κάνουμε τα μαθηματικά μαζί.

1.5 ευρώ * 10 ιστοσελίδες * 30 μέρες =450 ευρώ

Μην βασίζεστε πάνω σε 1 ή 2 ιστοσελίδες επειδή αν αποτύχει μια από αυτές τότε χάνεται ένα πολύ σημαντικό ποσό από το μηνιαίο εισόδημα (βλ. Probux)..

Αν για κακή σας τύχη η 1 σελίδα από αυτές τις 10 κλείσει τότε δεν χάθηκε ο κόσμος.. χάσατε μόνο τα 45 ευρώ από τα 450.""""

2 σχόλια :

  1. περί neobux ...έκανα ενοικίαση 100 ρεφ μετά από 15 μέρες παρατηρώντας κάποια πραγματάκια γεννήθηκαν απορίες τι να κάνω και γω ο δόλιος αφού επένδυσα 20 δολάρια θεώρησα κάλο για τον εαυτό μου να διαψεύθω έτσι έκανα ερώτηση στο φορουν του neobux η απάντηση καμιά το αποτέλεσμα να με μπλοκάρουν κ φυσικά να σβηστή το μήνυμα,χωρίς προειδοποίηση, όπως λένε στους όρους χρήσης σου κάνουν πρώτα σύσταση,φυσικά σε μένα δεν μπορούσαν γιατί ούτε έβρισα ούτε πρόσβαλα κάποιον, άπλα το ερώτημα μου και η απορία θα έβαζε σε σκέψεις πολλούς.Για να μη κουράζω δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες ,,,συμβουλή μου μην βάλετε ούτε 1 σεντς από τη τσέπη σας ,μόνο ότι μπορείτε να βγάλετε από προσωπικούς ρεφ και από δικά σας κλικ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://ptcforum.forumotion.co.uk/
    https://egoldspace.iftopic.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή