Σημαντικό, διαβάστε το με προσοχή!

Όταν κάνετε εγγραφή σε κάποιο site, στη φόρμα που συμπληρώνετε υπάρχει το πεδίο "your refferer: ...........(optional)". Είμαι σίγουρος ότι σαν κλασσικός Ελληνάρας σκέφτεστε πονηρά και διαγράφετε το username αυτού που σας έχει προτείνει στο site. Να ξέρετε ότι κάνετε μεγάλο λάθος. Είναι καλύτερα από τον κόπο τον δικό σας να κερδίζει κάποιος άλλος σαν εσάς, που προσπαθεί να βγάλει και αυτός το χαρτζιλίκι του, από το να καρπώνονται τα χρήματα αυτά οι εταιρίες.  Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή η εταιρία θα σας πουλήσει σε κάποιον άλλο. Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα σκεφτείτε να διαγράψετε τον refferer σας, φέρτε στην θέση του τον εαυτό σας και σεβαστείτε την προσπάθεια που έκανε για να σας προσελκύσει.
Αν δεν σας λυθούν κάποιες απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αν είστε άσχετοι με το αντικείμενο και έχετε διάθεση να βγάλετε και εσείς χρήματα από το διαδίκτυο, μπορείτε να μπείτε στην ομάδα μας για να κάνετε σωστά τα πρώτα σας βήματα, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείτε με τον χρόνο που θα χρειαστείτε για να πετύχετε. Μην φοβάστε, δεν θα ζητήσουμε χρήματα. Τζάμπα είναι.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αφήστε εδώ ένα σχόλιο που να περιέχει και κάποιο e-mail για να σας απαντήσουμε.




14 σχόλια :

  1. αφού είναι τζάμπα γιατί δεν τα γράφεις αναλυτικά ρε φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαι άσχετη, αλλά τι είναι η ομάδα σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή είναι τζάμπα για σένα ρε φίλε, δεν σημαίνει ότι είναι και τζάμπα για μένα. Θα χρειαστώ να ασχοληθώ μαζί σου και μάλιστα αρκετά για να μπορέσεις να βγάλεις λεφτά. Το μοναδικό μου κέρδος θα είναι να γίνεις refferal μου. Τόσο πολύ σε ενοχλεί! Λες και θα τα πάρω από την τσέπη σου! Δεν έχεις πιάσει τον νόημα, οπότε πάνε κάνε τον έξυπνο αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Geia sou kostanti, sumfwnw apoluta gia auto pou les gia tous refferals alla kapoioi den to katalabainoun oti kai na graftoun me to diko sou username den kanei diafora. Graftika sto youtube apo sena(an mporesw na to xrisimopoisw tha zitisw kai ta 2$ pou uposxesai) alla den mou bgazei diafimiseis para mono autes me to 0.001 kai autes den mou tis anoigei kan. ti kanw lathos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοίτα φίλε μου, εκτός από τις φτηνές διαφημίσεις στα υπόλοιπα βάζουν 2-3 την ημέρα, συνήθως 2 στα surf videos και 1-2 στα rating. Στα υπόλοιπα δεν βάζουν συχνά. Αλλά στις φτηνές διαφημίσεις έχει τουλάχιστον 200 κάθε μέρα. Εγώ κάνω το πολύ 3 δευτερόλεπτα για να ανοίξω την επόμενη. Μόλις πατάω σε μία ανοίγει, άλλη σελίδα στην οποία εμφανίζεται μια μπάρα επάνω που γράφει Paidto youtube στα δεξιά, και σε ένα δευτερόλεπτο εμφανίζεται το chekc, εκείνο to "ν" το ελληνικό σε πράσινο χρώμα. Κλείνω την σελίδα πριν ακόμη εμφανιστεί το βίντεο του youtube, γιατί την έχει χρεώσει ήδη. Μου φαίνεται περίεργο που δεν σου τις ανοίγει καθόλου, ενώ εγώ δεν προλαβαίνω να ανοίγω την μία πίσω από την άλλη. Για να καταλάβεις εγώ συμπληρώνω περίπου 8 με 9 δολάρια τον μήνα χωρίς refferals. Γι' αυτό και to cashout είναι στα 10 δολάρια, είναι εύκολο να τα φτάσεις. Δεν ξέρω και από που είσαι, ίσως αν είσαι εκτός ελλάδας να εξυπηρετείσαι από άλλο server, δεν ξέρω τι να πω. Χρησιμοποιώ google chrome, ίσως είναι πιο γρήγορο γιατί και το youtube είναι της google. Ευχαριστώ για την παρατήρηση πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαράκι, εννοώ εμένα , κάποιους φίλους μου και κάποιους που έχουμε γνωρίσει στο διαδίκτυο, κάνουμε όλοι την ίδια δουλειά εδώ, κάποιοι είναι refferers κάποιοι άλλοι refferals( δεν έχει και τόση σημασία) βοηθάει ο ένας τον άλλον και ακολουθεί ο ένας τον άλλον αν βρει κάτι που να αξίζει τον κόπο. Μπάλα δεν παίζουμε πάντως!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. a entaksei ta kataferaaa! tha sou steilw email later (i anonymi apo prin) mallon tha me eides na klikarw k ws refferal!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν δεν θες να φανεί το email σου εδώ, κάνε εγγραφή στους αναγνώστες, και στείλε το με email στον kostanti. Άσε και το μικρό σου όνομα αν θες, γιατί δεν είμαστε μόνο κωδικοί και αριθμοί αλλά άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Geia sou kwstanti! mpainw prwth fora sto blog s k einai polu kalo mpravo!!! Kalh sunexeia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να ΄σαι καλά κοπελιά με το ωραίο όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρακαλώ για τη συνεργασία μας: Παγγέας Χρήστος, epalema@gmail.com, www.palema.gr.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή