Δημιουργία online shops

Το δίκτυο παρέχει πλέον τις δυνατότητες να αποκτήσει ο καθένας το δικό του e-shop. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις και χρόνος. Το δύσκολο είναι να βρεις επισκέπτες που θα γίνουν υποψήφιοι αγοραστές. Γι' αυτό πριν ξεκινήσετε κάτι, σκεφτείτε το καλά (και το είδος των εμπορευμάτων σας και τον τρόπο προώθησης τους). Αν δεν έχετε κάτι ελκυστικό στο μυαλό σας μην ξεκινάτε ακόμη. Το καλύτερο εργαλείο που υπάρχει το έχω ήδη αναφέρει.... 




Είναι το skroutz-stores. Είναι online πλατφόρμα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσετε το δικό σας πολυτελές κατάστημα, ισάξιο των μεγαλύτερων e-shops. Είναι περίπλοκο το στήσιμο του αλλά το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Αυτό δεν κοστίζει τίποτα  Σας παρέχεται δωρεάν από την εταιρία. Επίσης σας παρέχεται δωρεάν και η λειτουργία του για 1 μήνα. Μετά το πέρας του μήνα και αν πηγαίνουν καλά οι δουλειές σας, το αγοράζετε, αλλιώς το παρατάτε. Είναι ιδανικό για όσους έχουν εμπορικά καταστήματα και θέλουν να κάνουν άνοιγμα και στο διαδίκτυο. ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν δεν έχετε σκοπό να το διαφημίσετε μέσω της Google Adsense ή κάποιου άλλου προγράμματος, μην βιαστείτε να το δημοσιεύσετε γιατί ο 1 μήνας περνάει γρήγορα. Κάποιες ιδέες για την προώθηση τους θα σας δώσω στην ανάρτηση που θα ακολουθήσει. Τώρα είναι καλύτερο να ασχοληθούμε με τους ανυπόμονους και τους τεμπέληδες. Επειδή ως γνωστόν η αγορά δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω, έχει προνοήσει και γι΄αυτούς. Τώρα και ο μεγαλύτερος τεμπελχανάς του κόσμου μπορεί να έχει το δικό του e-shop. 
Το παρέχει η NewWebLab. Κάνετε μια απλή εγγραφή στο site της και αυτόματα βρίσκεστε με ένα κατάστημα δικό σας. Είναι τυποποιημένο, αλλά είναι καλόγουστο και πουλάτε τα προιόντα που θέλουν αυτοί. Μπορείτε να τροποποιήσετε το λουκ της σελίδας, να αλλάξετε τις προτεινόμενες τιμές και γενικά να προσθέσετε τις δικές σας πινελιές. Στις πωλήσεις μοιράζεστε τα κέρδη. Υποστηρίζεται και από στατιστικά και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το προωθήσετε. Αυτοί προτείνουν κάποιους τρόπους, άλλα όλοι χρειάζονται χρήματα. Για δωρεάν, θα σας πω στην επόμενη ανάρτηση. Στο όνομα που θα  χρησιμοποιήσετε στο πεδίο first name, βάλτε κάτι πιασάρικο, γιατί θα εμφανίζεται και στην ονομασία του καταστήματος στην αρχική σελίδα. Ρίξτε μια ματιά στο δικό μου e-shop ( να έχετε και λεφτά μαζί σας, έχω πολύ καλές τιμές!!!!). Kostas Inc. 
-->

1 σχόλιο :