Online δημοπρασίες εργασιών

Το σενάριο έχει ως εξής: Υπάρχει από την μία πλευρά ο εργοδότης που δημοσιεύει ένα έργο (μια εργασία που θέλει να γίνει με την χρήση pc φυσικά) και από την άλλη εσείς που βλέπετε αν μπορείτε να την φέρεται εις πέρας. Ο εργοδότης  βάζει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, και δίνει αναλυτικές λεπτομέρειες για το πως θέλει να γίνει η δουλειά. Εσείς κάνε τε την προσφορά σας και περιμένετε. Πιθανότατα θα κάνουν και άλλοι προσφορές σαν και σας. Ο εργοδότης αποφασίζει που θα δώσει την δουλειά. Κι όταν λέω εργοδότες δεν αναφέρομαι σε ψιλικατζήδες αλλά σε μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, πανεπιστήμια, εκδοτικοί οίκοι κ.λ.π..... Τα έργα που δημοσιεύονται είναι κυρίως για δημιουργία ηλεκτρονικών σελίδων λογισμικών, μεταφράσεις ξένων βιβλίων, πτυχιακές εργασίες, εργασίες για γραφικά με photoshop και γενικά ότι έχει με επεξεργασία ιστοσελίδων. Αν δεν είστε πραγματικά καλοί όπως η himaira , μην κάνετε τον κόπο να δοκιμάσετε, όλοι είναι αετοί εκεί μέσα. Το καλό είναι ότι όταν κάνεις εγγραφή επιλέγεις πια κατηγορία έργων σε ενδιαφέρει, οπότε δεν χρειάζεται να τα κοιτάς συνέχεια. Σου στέλνουν και μέιλ όταν ανεβαίνει ένα έργο ανάλογα των δυνατοτήτων σου. Ελληνική εταιρία υπάρχει μία και καλή. www.findapro.gr. Εμένα το πάπλωμα μου δεν φτάνει μέχρι εκεί.




Και ένα παράδειγμα από ένα έργο


Κατάσταση:Ανοικτό
Διαθέσιμα Χρήματα:EUR 40-80
Προστέθηκε:10/1/2011 at 15:33
Οι προσφορές τελειώνουν:14/1/2011 at 15:33
Εργοδότης:anelixi
Αξιολόγηση:(Χωρίς Αξιολόγηση Ακόμα)
Περιγραφή:Κατασκευή του λογοτύπου μίας ιστοσελίδας προσφορών ημέρας CleverDeal.gr .Σας παραθέτω ακριβώς τις απαιτήσεις εκ των προτέρων για να έχω μια ακριβή προσφορά
Το λογότυπο θα είναι σε δύο γραμμές στην πρωτη θα γράψουμε "CLEVER" και στη δεύτερη "DEAL.GR" ή "DEAL.gr".
Αν μπορούμε να το δούμε και με πεζα και με κεφαλαία για να αποφασίσουμε θα ήταν καλύτερα.
Στη λέξη deal αντί γαι e θα βάλουμε το σύμβολο €
Αριστερά απο τις λέξεις θα βάλουμε μια αναμμένη λάμπα.
Τα γράμματα θα είναι κόκκινα με γκρί σκιά ή περίγραμμα.
Αν εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο ή αν δεν σου πάει κάτι καλά με αυτό μου το λες...
Τύπος Εργασίας:- Σχεδίαση Γραφικών
Βάση Δεδομένων:(Κανένα)
Λειτουργικό Σύστημα:



και η σελίδα των προσφορών:



Δημιουργός
Προσφορά
Διαρκεια υλοποίησης
Ώρα προσφοράςΑξιολόγηση
cristEUR 501 μερες11/1/2011 στις 08:36
(Χωρίς Αξιολόγηση Ακόμα)
Μπορούμε να κάνουμε την δουλεία για σας. Εκτός από τα πεζά και τα κεφαλαία γράμματα η ομάδα μας μπορεί να σας προτείνει έως και τρία διαφορετικά templates ώστε να καλύπτει 100% τις επιθυμίες σας. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω pm.
AspaEUR 501 μερες11/1/2011 στις 08:52
(Χωρίς Αξιολόγηση Ακόμα)
Καλημέρα. Η προσφορά περιλαμβάνει 3 εναλλακτικές λογοτύπων, και τελικές διορθώσεις μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στείλτε μηνυμα σε περίπτωση που θέλετε να έχετε το link με το online portfolio μου. Ευχαριστώ
butterflyEUR 601 μερες11/1/2011 στις 13:26
kataskeyh telikoy logotypou entos imeras. paradosi 5 prosxediwn basi twn apaitisewn sas kai telikes allages sthn teliki epilogi. gia portfolio aposteilte mou email epikoinwnias se pm.to teliko logotypo tha dwthei se oles tis morfes arxeioy xrhshs kai epeksergasias
tcpgrProjectEUR 701 μερες10/1/2011 στις 18:08
(Χωρίς Αξιολόγηση Ακόμα)
H εταιρία tcp.gr Project, θα σας στείλει 6 λογότυπα επαγγελματικών προδιαγραφών. Πέραν των λογότυπων που θα σχεδιαστούν βάση των προδιαγραφών που θέτετε (3), θα σχεδιαστούν επίσης και κάποια (3) που θα προτείνει η γραφιστική μας ομάδα. ο Χρόνος παράδοσης είναι 1 ημέρα από την τελική μορφή του λογότυπου. Εμπορικό Τμήμα της tcp.gr Project.
lizakyrmEUR 801 μερες10/1/2011 στις 16:02
Η προσφορά περιλαμβάνει 3 εκδοχές του λογότυπου και οι ημέρες υλοποίησης ισχύουν απ'τη στιγμή της έγκρισης, και έχοντας ότι υλικό χρειάζομαι για να προχωρήσω στην κατασκευή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω Π.Μ.
infectedEUR 801 μερες10/1/2011 στις 16:15
(Χωρίς Αξιολόγηση Ακόμα)
3 logo, se mia mera deite doulies mou sto http://grafistas.webs.com/apps/photos/album?albumid=9947761
tzamanEUR 452 μερες12/1/2011 στις 13:14
(Χωρίς Αξιολόγηση Ακόμα)
art-works ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ....ΜΑΤΙ

(Δεν γνωρίζω)










2 σχόλια :

  1. Μην πυροβολείται, το κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν πειράζει, καλό είναι κι έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hey there and thank you for your info – I have certainly picked up
    anything new from right here. I did however expertise a
    few technical points using this web site, since I experienced to reload the web site many
    times previous to I could get it to load properly. I had been wondering
    if your web host is OK? Not that I'm complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective fascinating content. Ensure that you update this again soon.

    Check out my web blog - warto zwiedzi䫳pacery po warszawie z przewodnikiem

    ΑπάντησηΔιαγραφή