Inquision- Έρευνες αγοράς

Είναι πάρα πολύ διαδεδομένες σε πολλές χώρες και ιδιαίτερα στις Ηνωμένες πολιτείες. Στο Ελλαδιστάν χρησιμοποιούμε ακόμα τις παραδοσιακές μεθόδους. Βγάζουμε τα όμορφα κορίτσια μας στις γωνίες των πιο πολυσύχναστων δρόμων, με ένα μπλοκ και ένα στυλό και κάνουν έρευνα αγοράς στο δρόμο. Και γιατί να μην το κάνουν, αφού τους βγαίνει σχεδόν τζάμπα. Τους δίνουν ένα χαρτζιλίκι (για ένσημα ούτε λόγος να γίνεται) και έχουν στα χέρια τους όσα στοιχεία χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά τους. 





Οι μεγάλες όμως πολυεθνικές όμως δεν χρησιμοποιούν πια τέτοιες μεθόδους για να μάθουν τις καταναλωτικές συνήθειες μας, προτιμούν μεθόδους όπως οι online έρευνες αγορών, επειδή τα στοιχεία που συλλέγονται είναι πιο αντιπροσωπευτικά και με μικρές αποκλίσεις από τον πραγματικότητα. Και κάπου εδώ μπαίνουμε και μεις στο κόλπο. Βγάζουμε χρήματα συμμετέχοντας σε τέτοιου είδους έρευνες. Για διαφημιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται μόνο στο εξωτερικό δεν μπαίνω στον κόπο να γράψω, γιατί δεν ενδιαφέρονται για τις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων. Υπάρχει όμως μία εταιρία που μας πληρώνει για να πούμε την γνώμη μας. Είναι η Inqusion , είναι βρετανική και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα περίπου εδώ και 1,5 χρόνο. Πηγαίνετε στη σελίδα τους, κάνετε εγγραφή, μετά συμπληρώνετε μια πολυσέλιδη φόρμα για να υπάρχει στην βάση δεδομένων τους το προφίλ σας ( προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, καταναλωτικό ) και όταν υπάρχει διαθέσιμη έρευνα, ενημερώνεστε μέσω e-mail, για να λάβετε μέρος. Το ελάχιστο ποσό που θα κερδίζετε για κάθε έρευνα που συμπληρώνετε είναι 1,4 ευρώ ( κάποιος ρε παιδιά να μου πει πως μπορείς να βάλεις το σύμβολο του ευρώ σε κείμενο, όπως το $ σαν σύμβολο του δολαρίου) και μπορεί να φτάσει και 2,5 ευρώ. Μην περιμένετε (προς το παρόν τουλάχιστον) περισσότερες από 2-3 έρευνες τον μήνα. Όσο πιο πλούσιο είναι το βιογραφικό που θα αφήσετε, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κληθείτε να συμμετάσχετε σε περισσότερες έρευνες.
Δεν υπάρχει affilate program και προσκαλείτε τους φίλους σας με την καλή σας την καρδιά.
Inqusion




3 σχόλια :

  1. για το € απλά συγχρόνως το alt ctrl και το ε.
    Πρέπει το πληκτρολόγιο να είναι στα ελληνικά όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε!!! τόσο απλό ήτανε ρε γαμώτο! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με έναν αντίστοιχο τρόπο λειτουργεί και το www.researchtoday.gr, που είναι Ελληνική εταιρία online ερευνών. Συγκεντρώνει κάποιος 1,2 ή περισσότερα ευρώ για τις έρευνες και εξαργυρώνει σε δωροεπιταγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή