PaidToClickAds - rented refferasl

Σταματήστε να τρώγεστε για το αν και πόσοι είναι αληθινοί. Δεν θα το μάθετε ποτέ και άδικα βασανίζεστε. Κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Αλλού πρέπει να εστιάσετε. 
Και εξηγώ το γιατί: Είτε είναι αληθινοί, είτε είναι τεχνητοί να ξέρετε ότι ανάμεσα σε αυτούς και σε σας υπάρχει μια μηχανή. Η μηχανή αυτή δουλεύει προς όφελος της εταιρίας, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να εξασφαλίζει την βιωσιμότητα της. Δουλεύει με ένα συγκεκριμένο ποσοστό κέρδους, κάτω από το οποίο δεν θα πέσει ποτέ. Είναι κάτι σαν την γκανιότα που έχουν οι εταιρίες στοιχημάτων (όσοι παίζετε, καταλαβαίνετε τι εννοώ), τα καζίνο, τα φρουτάκια κ.λ.π. Αν οι refferal σας είναι πολύ αποδοτικοί, θα αρχίσει να σας τρώει πιστωμένα κλικ, αν δεν επενδύεται χρήματα σε ανακύκλωση, autopay και ενοικιάσεις, πάλι θα σας ροκανίζει τα πιστωμένα κλικ. Δεν μπορεί όμως η μηχανή να ελέγξει τους direct, γι' αυτό και όλες οι εταιρίες έχουν όριο στον μέγιστο αριθμό τους. Αλλά και αν υποθέσουμε πως έχετε βρει 100 ενεργούς direct, θα αρχίσουν οι rented σας να χειροτερεύουν.




Το περιθώριο κέρδους που αφήνει η μηχανή για σας, είναι πολύ ικανοποιητικό. Απλά θα πρέπει να σταματήσετε να ασχολείστε με το αν είναι αληθινοί oi rented και να κοιτάξετε να βελτιώσετε την διαχείριση τους.
Δεν είχα σκοπό να μοιραστώ με όλους, τέτοιου είδους γνώση, αλλά αναγκάστηκα να το κάνω, γιατί έχω βαρεθεί να απαντάω σε παρόμοια e-mail και σε εξυπνάδες του τύπου ..... όλα μούφα είναι φίλε....
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους.

2 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικιο,απλα αναρωτιεμαι στην περιπτωση που ειναι bots και οχι αληθινοι,που ειναι και το πιο πιθανο,αν υπαρχει "σωστη διαχειριση",και γενικα αν εχει νοημα πλεον η φραση"διαχειριση των ρεφεραλς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή