Site Talk το Facebook που πληρώνει.....

Το facebook και το twitter το ξέρετε καλύτερα από εμένα. Ίσως γνωρίζετε και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που δεν τις έχω ακούσει καν. Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι δεν ξέρετε το site talk. Είναι μια καινούρια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που στην βόρεια Ευρώπη και Αμερική κάνει θραύση. Στην Ελλάδα είναι ακόμη άγνωστη. Δεν είναι ακριβώς πλατφόρμα, αλλά πολυπλατφόρμα γιατί έχει 4 σκέλη. Το πρώτο (site talk)είναι παρόμοιο με το facebook για επικοινωνία με φίλους, το δεύτερο (site talk mall) είναι εμπορικό πολυκατάστημα, το τρίτο (site talk travel) είναι για οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια και το τέταρτο σκέλος (site talk games) ασχολείται με παιχνίδια. Η περιήγηση σας σε όλα γίνεται με τον ίδιο λογαριασμό και δεν χρειάζεται να βάζετε συνέχεια τον κωδικό σας. Η κύρια διαφορά με τις άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι στο site talk όποιος φιλός-γνωστός σας γίνεται μέλος, κατατάσσεται ένα επίπεδο κάτω από σας και οι φίλοι τους κάτω από αυτούς και πάει λέγοντας. Κανονικότατο multilevel σύστημα χαοτικών διαστάσεων. Σε όσες αγορές γίνονται από σας και όσους βρίσκονται κάτω από τα δικά σας πόδια, παίρνετε προμήθειες. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το δέντρο που δημιουργείτε κάτω από σας σε όσα επίπεδα και αν φτάσει και το σύστημα των προμηθειών είναι πολύ αξιόπιστο. Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτε παραπάνω από αυτό που κάνετε στο facebook.

Η δική μου άποψη είναι η εξής: Επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και πως τα φέρνει το διαδίκτυο (μπορεί μια μέρα να μιλάνε όλοι για το site talk όπως μιλάνε όλοι για το facebook τώρα), προτείνω να κάνετε μια εγγραφή, πείτε το και σε 5 φίλους και αφήστε το να βρίσκεται, μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να αρχίσει να δουλεύει μόνο του. Πάρτε τώρα εσείς μια καλή θέση και μετά βλέπετε και κάνετε. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι αν το προωθήσετε συστηματικά τώρα, θα αποδόσει στο μέλλον. Δεν υπάρχουν χρονικά όρια ή άλλοι περιορισμοί, θα δουλεύει για μια ζωή.
Για να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας, μπαίνετε στην OPN (είναι η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το site talk) με τον ίδιο κωδικό που έχετε δημιουργήσει. Εκεί μπορείτε να βρείτε και όλες τις συμπληρωματικές πληροφορίες που θέλετε για την λειτουργία του προγράμματος.
Είπαμε, οι αμερικάνοι λένε thing big!!!





10 σχόλια :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!
    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΣΤΟ SITE TALK,ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Exεις κάνει λάθος στο λινκ του sitetalk πάνω στο κείμενο.Φτιάξτο έτσι ώστε όσοι εγγράφονται,να εγγράφονται μέσω εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ 1,5 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΙΔΙΚΑΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1Βν ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ.ΠΟΛΛΑ LIKE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το 1Βν για κάθε ενεργό μέλος είναι επανάσταση!Αρκεί να συμπληρώσεις το προφίλ σου κατά 71% και να μπαίνεις 2 φορές την εβδομάδα!Και πληρώνεσαι για κάθε μέλος που κάνει το ίδιο.Και άλλοι 3 τρόποι κέρδους.Έχω ήδη πληρωθεί,αλλά το μόνο κακό είναι οτι σταματάνε τέλος Ιουνίου να δίνουν μετοχές.Ντού κ όποιος προλάβει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορούμε να κάνουμε τωρα εγγραφή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μετοχές υπάρχουν κανονικά.Μέχρι τις 27/8 μόνο υπάρχει θέμα με την εγγραφή, λόγω συντήρησης στο δέντρο της οργάνωσης.Μπήκαν και νέα παιχνίδια και από Οκτώβριο,έρχονται τα πρώτα DEALS στην Ελλάδα.Ο έμπορος παίρνει τα λεφτά της προσφοράς,στο χέρι αμέσως και δεν περιμένει το τέλος του μήνα ή κάποιο ποσοστό.Αυτό είναι το διαφορετικό εδώ.Φίλους καλείτε με την λειτουργία Invite friends στο μενού Friends κανονικά.Θα υπάρξουν εβδομαδιαίες παρουσιάσεις από 3 Σεπτεμβρίου online.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ενδιαφέρον!όμως κατα την εγγραφή οπου συμπληρώνω τα υποχρεωτικά πεδία γράφω στη πόλη Athens και δεν το δεχεται με αποτελεσμα να μη μπορώ να κάνω submit.Τι πρέπει να κάνω?Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να σου πω, δεν ξέρω. Είσαι ο μοναδικός που αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα.
    Βάλε μια άλλη πόλη, ή άφησε το κενό, ή γράψε greece. Μετά την δημιουργία του λογαριασμού άλλαξε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή