Λεφτά από το ίντερνετ (2)

Πολλά: Μπορείτε να βγάλετε πολλά λεφτά από το ίντερνετ αν διαθέτετε τα απαραίτητα στοιχεία. Αν είστε αναίσθητος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις μεθόδους που αναφέρονται στο "λεφτά από το ίντερνετ (1)". Αν δεν είστε, θα πρέπει να έχετε φαντασία, δημιουργικότητα, όρεξη για πολλή δουλειά και κεφάλαιο για επένδυση.





Με τη φαντασία θα βρείτε κάτι πρωτοποριακό, ελκυστικό, ικανό να διαδοθεί εύκολα και να αφομοιωθεί από πολλούς. Με την δημιουργικότητα θα το κάνετε λειτουργικό και προσιτό στο ευρύ κοινό. Με την όρεξη για δουλειά, θα αφιερώσετε ατελείωτες ώρες στο pc σας (μέχρι να λιώσει το ποντίκι), ώστε να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις. Και με το κεφάλαιο θα κάνετε τα πρώτα και σημαντικά ανοίγματα, στην είσοδο σας στις αγορές. Χωρίς επένδυση δεν γίνεται τίποτα, γιατί ο συναγωνισμός είναι τεράστιος και έχει χτυπήματα κάτω από το τραπέζι. Αν έχετε δει την ταινία με αυτόν τον καραγκιόζη που έβγαλε το facebook (βγάζει πολύ αμερικανίλα το έργο), θα καταλάβατε τι εννοώ.
Αν δεν διαθέτετε τα παραπάνω στοιχεία, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα και να ξεχάσετε αυτό το επίπεδο. Τα πολλά λεφτά στο ίντερνετ δεν είναι για σας, είναι για άλλους. Εσάς σας αφορά το "λεφτά από το ίντερνετ (3) - συμπληρωματικό εισόδημα", το οποίο έρχεται σύντομα.

4 σχόλια :

  1. Εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο που εκφράζονται οι σκέψεις σας σχετικά με Blogger: Κερδίστε χρήματα στο ίντερνετ - ?????????? ???????. Δεν μπορώ να πίστη ότι κάποιος μπορεί να γράψει μια καταπληκτική ιστορία σαν Thet για Αγαπώ Blogger: Κερδίστε χρήματα στο ίντερνετ - ?????????? ???????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορώ πραγματικά να πω ότι δεν έχω διαβάσει τόσο πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με Blogger: Κερδίστε χρήματα στο ίντερνετ - ?????????? ???????. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς το webmaster misterpayment.blogspot.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκαια μετά περίπου Blogger: Κερδίστε χρήματα στο ίντερνετ - ?????????? ???????. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με το χρόνο και την προσπάθεια που έχετε βάλει στο γράψιμο αυτής της ιστορίας . Θα σας δώσω ένα σύνδεσμο για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης blog μου . Όλα τα καλύτερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι εντυπωσιασμένος να διαβάσω μια τέτοια ισχυρή ιστορία για Blogger: Κερδίστε χρήματα στο ίντερνετ - ?????????? ???????. Θα τοποθετήσω ένα σύνδεσμο στην ιστοσελίδα κουπόνι μου σε αυτήν την ανάρτηση στο blog . Θα είμαι πίσω για να διαβάσετε περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή