Ad24 vs Google Adsense

Όσοι παρακολουθείτε αυτό το blog, γνωρίζετε την άποψη μου για τη Adsense. Όσοι δεν γνωρίζετε, διαβάστε εδώ και εδώ. Αλλά κάνοντας βόλτα σε διάφορα blogs, βλέπω ότι η πλειοψηφία προτιμάει αυτού του τύπου τις διαφημίσεις ή και αυτού του τύπου. Δύσκολα βρίσκεις σελίδα που να μην έχει διαφημίσεις που πληρώνουν με το κλικ. Αφού λοιπόν επιμένετε να γεράσετε έως ότου δείτε το πρώτο ευρώ στην τσέπη σας,ας έχετε τουλάχιστον μία επιλογή ακόμα. Την Ad24.gr. Διακινεί και αυτή διαφημίσεις με τον ίδιο τρόπο και ακολουθεί την ίδια πολιτική, αλλά έχει δύο συγκριτικά πλεονεκτήματα απέναντι στην Adsense.Το σημαντικότερο είναι ότι μπορείτε να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σε όποιο σημείο της σελίδας θέλετε εσείς ( στην Adsense, μπαίνουν αυτόματα και σε συγκεκριμένα σημεία ), έχοντας έτσι ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και αν κάνετε σωστή επιλογή σημείων θα έχετε και μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε σε μεγάλο βαθμό και τις διαστάσεις των banner, έτσι ώστε να είναι αντίστοιχα με το μέγεθος των άλλων gadget που έχετε στη σελίδα σας. Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε ανταγωνιστικές σελίδες με τη δική σας. Εννοείται ότι η επιλογή των διαφημίσεων ανήκει στην Ad24.gr και πιθανότατα θα είναι άσχετες με το περιεχόμενο της δικής σας σελίδας.





Το μειονέκτημα της σε σχέση με την Adsense είναι στο σήμα της. Η google έχει ένα διακριτικό σηματάκι κάτω δεξιά από τα banner της, ενώ η Ad24.gr  χρησιμοποιεί μεγάλη γραμματοσειρά στη σήμα της και για το οποίο δεν πληρώνεστε αν γίνει κλικ. 

Η διαδικασία εγγραφής και έγκρισης είναι πάρα πολύ απλή, όπως και η δημιουργία των banners. Χρειάζεστε  λιγότερο χρόνο από ότι στην Adsense και διαθέτει και πρόγραμμα συνεργασίας.

Μπορεί να δουλέψει ταυτόχρονα και με την Adsense, την Linkwise, την Affiliate motion ή όποιο άλλο διαφημιστικό τύπο προτιμάτε.

Εγγραφείτε στο δίκτυο της  Ad24










12 σχόλια :

  1. Γεια σας. Γράφετε ότι στην Adsense, μπαίνουν (οι διαφημίσεις) αυτόματα και σε συγκεκριμένα σημεία.
    Αυτό δεν ισχύει. Τις διαφημίσεις της adsense μπορεί να τις βάλει o διαχειριστής ενός blog, όπου θέλει στο blog του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον blogger, μπορείς να βάλεις adsense σε 3 προκαθορισμένα σημεία. Αν βάλεις περισσότερες και σε άλλα σημεία, κάποια στιγμή θα σου κλείσουν τον λογαριασμό, γιατί είναι αντίθετα από τους όρους χρήσης της πολιτικής χρήσης τους. Στο wordpress κάνεις ότι θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. antagequath Anrielelin SibbalaGraift [url=http://napechke.com]Senanamaso[/url] Cagslamma http://napechke.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To blogger έχει εργαλείο για να μπορείς να εύκολα να τοποθετήσεις διαφημίσεις. Αλλά και στο Blogger αν θες τις βάζεις τις διαφημίσεις και custom όπου θες.

    Το όριο των πόσων ενοτήτων διαφήμισης εμφανίζονται δεν νομίζω να έχει να κάνει με blogger ή μη. Το όριο ισχύει για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη βαράτε!
    Η ανάρτηση είναι πολύ παλιά. Τώρα δεν γνωρίζω ούτε για το πρώτο, ούτε για το δεύτερο μιας και δεν την χρησιμοποιώ. Πάντως στο wordpress μέχρι και πριν 1 με 1,5 χρόνο μπορούσες να βάλεις και δεύτερη και τρίτη σειρά διαφημίσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα κ απο μενα κ σε ευχαριστουμε για την βοηθεια που μας δινεις!2 ερωτησεις εχω!

    1 μπορεις να εχεις adsense κ αλλες διαφημισεις οπως αυτες που λες μαζι η απαγορευεται απο την adsense????

    2 εαν βγαλω απο το μπλογκ μου τις 3 adsense που εχω κ βαλω αλλες οπως αυτες που μας προτεινεις θα υπαρχει προβλημα απο την google??εννοω μηπως διαγραψουν κανα μπλογκ γιατι βαλαμε αλλες διαφημισεις η οχι??
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν απαγορεύει τίποτα η google.
    Αλλά αν βάλεις τις 3 adsense και άλλες 3 διαφορετικές, τότε δεν θα έχεις μπλογκ, λατέρνα θα έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εισαι σαφης σε οτι λες!!το θεμα ειναι τι θελει ο καθενας,αλλος θελει 3 αλλος 13 οποτε σαν πιο εμπειρος που εισαι απο εμας πεσμας κ για τις 2 περιπτωσεις πιο ειναι το καλυτερο????

    Σε ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είμαι υπέρ των διαφημίσεων που πληρώνουν με το κλικ. Δεν νομίζω ότι αξίζει να διαφημίζεις κάποιον για μερικά ψίχουλα. Αλλά αν επιμένεις να διαλέξω, δεν θα προτιμήσω την adsense λόγω της πολύ αυστηρής πολιτικής που έχει. Ακόμα και αν κάνεις κατά λάθος κλικ στην διαφήμιση, από την δική σου σελίδα, μπορεί να σου κλείσουν τον λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατανοητος κ παλι οποτε περναμε στο ζουμι.εαν βαλουμε την Ad24.gr κ θελουμε κ αλλη μια εταιρια ποια λες σαν γνωμη σου οτι αξιζει απο ολες τις αλλες?αφηνουμε στην ακρη την αντενς.ποια απο ολες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το καλύτερο είναι να έχεις λογαριασμό σε 2-3 affiliate networks και να έχεις ενεργοποιήσει την ενημέρωση για νέες καμπάνιες, μέσω email. Αν βρίσκεις κάποια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ διαφήμιση που σου ταιριάζει, την βάζεις. Αν δεν βρίσκεις κάτι νέο, αμολάς την adsense ή την ad24. Το μεγαλύτερο δίκτυο είναι η Linkwise, και η forestview είναι το δίκτυο με πολλές αποκλειστικότητες (διαφημίσεις που δεν παίζουν παντού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή