Έρευνες αγοράς - Researchtoday

Η Resaerchtoday είναι ένα panel online ερευνών αγοράς. Μαζί με την Inqusion συνθέτουν την δυάδα των επιλογών για τη συμμετοχή σε έρευνες αγοράς στην Ελλάδα. Η διαδικασία είναι η γνωστή: Πηγαίνετε στην σελίδα τους, συμπληρώνετε μια απλή φόρμα για να γίνετε μέλη και μέσω email ενημερώνεστε όταν είναι διαθέσιμη κάποια έρευνα αγοράς. Όσο πιο πλήρες είναι το προφίλ σας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες σας να κληθείτε για να λάβετε μέρος σε μια έρευνα. Μην περιμένετε και δω σπουδαία πράγματα. Δεν θα βρέχει κάθε μέρα έρευνες, με το σταγονόμετρο είναι και εδώ. Για να πάμε και στο οικονομικό όμως. Δεν πληρώνεστε με μετρητά, αλλά με δωροεπιταγές.





Το ποσό που μπορείτε να κερδίσετε από κάθε έρευνα που συμμετέχετε, κυμαίνεται από 1 έως 5 ευρώ ανάλογα με το χρόνο που απαιτείται να αφιερώσετε. Για παράδειγμα, για μία έρευνα αγοράς διάρκειας 10 μόλις λεπτών, θα μπορείτε να κερδίσετε 1-2 ευρώ! Κάθε φορά που το υπόλοιπο των πόντων-χρημάτων σας είναι μεγαλύτερο των 10 ευρώ, μπορείτε να εξαργυρώνετε το ποσό που έχετε συγκεντρώσει, διαλέγοντας μια δωροεπιταγή από μία πληθώρα συμβεβλημένων καταστημάτων! Επιπλέον, εκτός από τους πόντους-χρήματα, θα μπορείτε να κερδίζετε και δώρα μέσα από κληρώσεις που θα διοργανώνονται από τη researchtoday.gr για τα μέλη του online panel της.
Ούτε εδώ υπάρχει affilate program και προσκαλείτε τους φίλους σας με την καλή σας την καρδιά.

2 σχόλια :

  1. Δεν εμφανίζονται ανώνυμα σχόλια, διαγράφονται.
    Αν έχετε να πείτε κάτι, να αφήνετε και το όνομα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν κι άλλες εταιρίες που κάνουν online έρευνες στην Ελλάδα: focusonline.gr, polytimesgnomes.gr, emrb.gr & toluna.
    Έχω γραφτεί σε όλες και όλες δίνουν πάνω-κάτω τα ίδια ποσά σε δωροεπιταγές, με εξαίρεση την toluna που δίνει τα λιγότερα και πρέπει να απαντήσεις καμιά 20αριά έρευνες για να πάρεις δωροεπιταγή 10 ευρώ. Ένας φίλος μου λογιστής μου είπε ότι αν μας έδιναν μετρητά, θα έπρεπε να υπάρχει παρακράτηση, ενώ με τη δωροεπιταγή παίρνεις όλο το ποσό. Μόνο η Toluna κάνει μια κλήρωση 5000€ μετρητά κάθε μήνα αλλά πρέπει να εξαργυρώσεις τους πόντους που έχεις για να συμμετέχεις στην κλήρωση, χάνεις τους πόντους σου για τη δωροεπιταγή και η κλήρωση αφορά όλη την Ευρώπη, όχι μόνο την Ελλάδα, πιθανότητες δηλαδή...1 στα εκατομμύρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή