Διαφημίσεις στα μπλογκς - AdTaily

Πιθανόν να έχετε δει σε κάποια σελίδα το τετράγωνο διαφημιστικό πλαίσιο που βλέπετε δεξιά στην αρχική σελίδα αυτού του μπλογκ(πάνω από τον μετρητή επισκεπτών). Η AdTaily με αυτόν τον έξυπνο τρόπο επιτρέπει στους επισκέπτες μιας σελίδας να διαφημιστούν για όσο χρονικό διάστημα επιλέξουν στην ιστοσελίδα με έναν απλό και γρήγορο τρόπο. Ακολουθείς τρία απλά βήματα (απαιτείται Paypal λογαριασμός για να γίνει η πληρωμή) και η διαφήμιση σου είναι γεγονός. Ας το δούμε όμως πρώτα από την μεριά του ιδιοκτήτη της σελίδας.





Κάτω από το διαφημιστικό πλαίσιο που έχω βάλει, είναι το logo της εταιρίας. Αν κάνετε κλικ επάνω, οδηγείστε στην αρχική σελίδα. Εκεί κάνετε μια εγγραφή και δηλώνετε το url της σελίδα σας(πολύ απλή φόρμα συμπλήρωσης). Μετά κάνετε login, πηγαίνετε στο "websites" και ρυθμίζεται την εβδομαδιαία τιμή της διαφήμισης. Εδώ θέλει προσοχή. Εκτιμήστε σωστά τις δυνατότητες του μπλογκ σας και ορίστε μια τιμή λογική, έτσι ώστε να προσελκύσετε διαφημιζόμενους. Μπορείτε να επεξεργαστείτε και αργότερα την τιμή (και προς τα πάνω και προς τα κάτω). Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των διαφημιζόμενων, αρκεί να χωράνε πολλά τετραγωνάκια στο σημείο που επιλέξατε να μπει το gadget της AdTaily. Όταν κάποιος αιτηθεί να διαφημιστεί στη σελίδα σας, ενημερώνεστε με email και έχετε την επιλογή να τον απορρίψετε αν θέλετε (θα πρέπει όμως να το έχετε ρυθμίσει από πριν, από την ενότητα "websites").
Αν έχετε πολλαπλές σελίδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πλαίσιο σε κάθε σελίδα, έτσι ώστε να ρίξετε το κόστος της διαφήμισης και να προσελκύσετε διαφημιστές που να θέλουν να προβληθούν σε συγκεκριμένη θεματολογία. Για να φέρω ένα παράδειγμα, μπορώ να βάλω εγώ στη σελίδα "sportbets-casino" ένα διαφημιστικό πλαίσιο και να διαφημιστεί κάποιος που έχει κάποια σελίδα σχετική με το αντικείμενο, μόνον εκεί, με πολύ χαμηλότερη τιμή από ότι αν η διαφήμιση του παιζόταν σε όλες τις σελίδες μου. Οι διαφημίσεις είναι με την βδομάδα και πληρώνεστε ακριβώς το ποσό που ζητάτε, μέσω paypal.
Αντίστοιχα μπορείτε να βρεθείτε στη θέση να διαφημίσετε εσείς την σελίδα σας, σε κάποια άλλη σχετική με την δική σας. Την τιμή δεν την ορίζετε εσείς αλλά ορίζετε το χρονικό διάστημα τής. Αν κάνετε κλικ στο "διαφημιστείτε εδώ" θα δείτε τα τρία απλά βήματα που χρειάζονται για να καταχωρίσετε τη διαφήμιση σας (δοκιμάστε, λειτουργεί και χωρίς να συμπληρώσετε τα πεδία που ζητούνται).
Καλή επιτυχία και καλά κέρδη με την AdTaily.




4 σχόλια :

  1. polu kalo s euxaristw m lises t xeria file k pali euxaristw 8a to dokimasw sigoura st blog m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [url=http://buyacyclovironlinerx.com/#18890]buy acyclovir[/url] - buy acyclovir 800 mg , http://buyacyclovironlinerx.com/#18885 buy acyclovir 800 mg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έκλεισε, αλλά από ότι είδα , μεταλλάχτηκε σε κάτι άλλο. Πάντως με την μορφή που το ξέραμε δεν υπάρχει πια. Άρα αυτό το άρθρο είναι πια για τα σκουπίδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή