Έρευνες αγοράς - Focus Online

Άλλη μία εταιρία που διεξάγει έρευνες αγοράς στο δίκτυο. Είναι γνωστό το όνομα από τις πολιτικές δημοσκοπήσεις που ακούμε συχνά στην τηλεόραση. Ανήκει στην εταιρία Focus Bari (είναι ο διαδικτυακός τομέας της), εταιρία αμιγώς ελληνική, με εμπειρία στον χώρο των δημοσκοπήσεων από το 1988.




Και εδώ οι κλήσεις γίνονται μέσω e-mail. Μην περιμένετε σπουδαία πράγματα, που και που από καμία. Η κάθε συμμετοχή σε έρευνα αντιστοιχεί σε πόντους. Κάθε φορά που συμμετέχετε σε μια έρευνα, μπορείτε να επιλέξετε αν επιθυμείτε την συλλογή πόντων ή την συμμετοχή σε κλήρωση. Κάθε φορά που θα λαμβάνετε πρόσκληση για να συμμετάσχετε σε μια έρευνα, θα ενημερώνεστε και για τους πόντους που αντιστοιχούν σε αυτή, ή το δώρο που θα κληρωθεί. Μόλις συμπληρώσετε 500 πόντους, μπορείτε να τους εξαργυρώσετε με μια δωροεπιταγή από τις συνεργαζόμενες μη την focus επιχειρήσεις. Όπως καταλάβατε, μετρητά γιοκ. 
FOCUS ONLINE.GR

1 σχόλιο :

  1. Ψάχνετε να κερδίσετε επιπλέον χρήματα online; συστήνω το Clixsense. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν κάνοντας κλικ παρακάτω.

    http://www.clixsense.com/?8172285

    ΑπάντησηΔιαγραφή