Linkbucks

Άλλη μία περίπτωση αξιόλογη για να κερδίσετε χρήματα από το ίντερνετ. Η Linkbucks ανήκει στην κατηγορία "url sortening servises". Προσαρμόζει διαφημίσεις με διακριτικό τρόπο, σε όλα τα links. Είναι η παλαιότερη στον χώρο και λειτουργεί από το 2005. Απόλυτα αξιόπιστη στις πληρωμές της. 





Ο τρόπος ο οποίος χρησιμοποιείται είναι ο εξής: Παίρνετε ένα link προσαρμόζετε την διαφήμιση μέσω της ιστοσελίδας της Linkbucks και το μοιράζεται με τους γνωστούς τρόπους, facebook, twitter, emails, forums κ.λ.π. Η αλήθεια είναι ότι έχει παραγίνει αυτό με το facebook και το twitter. Υπάρχουν πολλοί που δεν κάνουν τίποτε άλλο όλη μέρα από το να μοιράζουν παραπλανητικά links. Δεν εννοώ αυτήν την τακτική εγώ, αλλά για το μοίρασμα των links που έτσι κι αλλιώς θα ποστάρατε και χωρίς την Linkbucks. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα μπλογκς, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εξωτερικές συνδέσεις. Δεν θα το πρότεινα για εσωτερική χρήση, μεταξύ των σελίδων και των αναρτήσεων, γιατί μπορεί να εκνευρίσει τον επισκέπτη. Αλλά για κάποιον που αφήνει το μπλογκ σας, για να ακολουθήσει κάποιον σύνδεσμο, είναι μια χαρά. Ας αφήσει και κάτι ψιλά φεύγοντας, καλό θα κάνει.
Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που θα εμφανίζεται η διαφήμιση στο link. Flash, iframe (οι εκνευριστικοί τρόποι προβολής) και σε μπάρα οριζόντια ή κάθετη, που δεν επηρεάζουν την συνολική εικόνα του link, Αν τα links σας τα βλέπουν από Ελλάδα, πληρώνουν ψίχουλα. Υπάρχει δηλαδή διαφορετική χρέωση για κάθε χώρα. Εννοείται ότι οι ΗΠΑ πληρώνουν καλύτερα από κάθε αλλού. Τον σχετικό πίνακα θα τον βρείτε στην σελίδα της Linkbucks.com
Μην απογοητεύεστε όμως. Φασούλι, φασούλι, γεμίζει το σακούλι.

1 σχόλιο :

  1. I've been surfing on-line more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is beautiful value enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made just right content as you did, the internet will likely be a lot more useful than ever before.
    Visit my page : κρεβατοκαμαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή