Ptc sites - Τέλος εποχής;

15/4/2011

Το neobux μετά τις αλλαγές που έκανε τον προηγούμενο μήνα, στις χρεώσεις των κλικ, έχει δυσκολέψει πάρα πολύ για τους χρήστες. Το onbux ξεχνάει να πληρώσει τα δεδουλευμένα αυτόν τον μήνα. Το vcbux είναι προς πώληση. Κάθε μέρα εμφανίζονται 5 καινούρια και άλλα τόσα γίνονται scam. Σχεδόν κανένα δεν στεριώνει για πάνω από 6 μήνες, εκτός από ελάχιστα που φτάνουν τον 1 χρόνο λειτουργίας. Η αναξιοπιστία ολοένα και μεγαλώνει πάνω από τον χώρο αυτό. Αν δεν αντέξει και το onbux, θα είναι πολύ γερό χτύπημα.





Θα δούμε τι θα γίνει. Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας. Προσοχή μεγάλη αν θέλετε να επενδύσετε. Ψάξτε καλά πρώτα. Σας έχω εδώ μια σελίδα, που θα πρέπει να συμβουλεύεστε οπωσδήποτε πριν ξεκινήσετε σε κάποιο ptc site και οπωσδήποτε πριν επενδύσετε σε αυτό. Είναι η http://ptc-investigation.com/. Παρακολουθεί όλα τα ptc sites και τα βαθμολογεί. Θα βρείτε αναλυτικές αναφορές για το καθένα, με καθημερινή ανανέωση σε όσα χρειάζεται. Μπορείτε και τώρα να τσεκάρετε το ptc site που χρησιμοποιείτε.

Τέλος εποχής ή όχι; Θα το μάθουμε εν καιρό.


2 σχόλια :

  1. Φιλε μου θελω να σου πω οτι κανεις λαθος! Μπορεις να βγαλεις ευκολα χρηματα απο το neobux αν εχεις τον τροπο και ιδιεταιρα κάποιο άλλο site.

    Αν θελετε ,μπειτε εδω για να το διαπυστωσετε
    http://www.neobux.com/?r=obrax
    http://www.clixsense.com/?4866097
    Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή