Affiliate program - Amazon

Για το Amazon δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα. Το μεγαλύτερο brandname του δικτύου και ο τζίρος του αστρονομικός σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Είναι όμως το πιο τρανταχτό παράδειγμα για να καταλάβετε, πόσο σημαντικό θεωρείται στο εξωτερικό το affiliate marketing. Ακόμη και αυτός ο κολοσσός έχει κρίνει ότι έχει ανάγκη τους affiliate. 





Θα πει τώρα κάποιος, τι να τους κάνει, αφού το Amazon το ξέρουν και οι πέτρες. Ναι, το ξέρουν, αλλά αν δεν αποκτήσει πρόσβαση (μέσω διαφήμισης) και σε άλλες ιστοσελίδες, στις οποίες έχουν πρόσβαση οι ανταγωνίστριες εταιρίες, κινδυνεύει σε βάθος χρόνου να υποσκελιστεί.
Έχει δημιουργήσει λοιπόν το δικό του affiliate program. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή σε αυτό το πρόγραμμα και να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα διαφημιστικών banners και text-ads και να τα βάλετε στο μπλογκ σας. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας banners. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα να στήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και να προωθείτε τα προιόντα του Amazon. Δεν πληρώνει με το κλικ, αλλά με την πώληση. Οι προμήθειες φτάνουν μέχρι το 15% ανάλογα με το προιόν. Οι πληρωμές γίνονται με τραπεζική κατάθεση ή paypal σε δολάριο. Το affiliate program της Amazon, θα το βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου